Sommarens shopping och gåvor!

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och fotat de flesta av sommarens shoppingfynd/gåvor, därför är det nu dags att ägna ett inlägg åt att visa upp vad som inhandlats under sommarmånaderna, precis som jag tidigare lovat!

18

Vi börjar med en vit A-linjeformad tunika som inhandlades på MQ:s sommarrea när jag i somras var på shoppingtur med kompisen A, mamma, L, K & N.
ZOUL är märket och då det var rea behövde jag endast betala 199 pix för plagget! Fynd var ordet.

17

En inte så smickrane bild på en svart hoodie som inhandlades på Stadium tidigare i sommar. Trendfaktorn må kanske inte vara skyhög, men man behöver faktiskt också plagg man bara kan dra på sig de dagar då inspirationen tryter.

16

Ett av mina nyare fynd. Inhandlades under förrgårdagens shoppingrunda med A. Ett mycket välbehövligt plagg, tänk till ett par svarta stuprör, ett vitt linne och några slarvigt påhängda halsband, ett par lagomt slitna Converse samt ett par tuffa Wayfarers, lite lagomt vardags slappt. Plagget gör sig bättre på än hängades på en galge. Kommer från Eve, JC.

13


Här kommer några bilder på min ganska så nyinköpta inspirationsbok. Så fort jag ser en bild som inspirerar mig klipps den ut och klistras in i boken, perfekt att ta fram under dagar då man inte har någon som helst inspiration. Boken inhandlades på Akademibokhandeln i somras under en shoppingrunda med bästiskusin, mamma och mormor.

12

Detta är mitt nyaste tillskott på väskfronten (om man inte räknar med väskan som inhandlades i förrgår, men som förmdligen kommer lämnas tillbaka), väskan är alldeles underbar och inhandlades under vistelsen på Mallorca i början av sommaren. Det var egentligen mamma som köpte den, men jag fick den, eftersom hon visste hur gärna jag ville ha den :) Tack så mycket mamma!

10

Lite sminkborttagning har också inhandlats under sommarmånaderna. Apotekets rengörningslotion samt ansiktsvatten för extra torr hud funkar kanon för min extremt känsliga hud. Som sagt, Apoteket var affären!

9

Älskar min nyinhandlade lilla svarta från Vero Moda! Det plicerade (veckade) samt A-linjeformen gör klänningen intressant och rolig trots att den är enfärgad. Den kommer att användas flitigt under de kommande höstmånaderna då den både går att klä upp och klä ned. En helsvart klänning är ett måste i garderoben då den passar till så många olika tillfällen. Funkar både till strumbyxor/tights och stuprör. Är helnöjd!

8

Åh, är så etremt glad för min senapsgula scarf som jag spår kommer piffa upp många kommande höstoutfits! Tänk till en mörk kappa i A-linje modell, ett par tuffa ankelboots i mocka, en snygg väska samt en svart basker. Åh, så fint! Kommer från H&M.

7

Är himla förtjust i små enkla pärlörhängen, klassigt och snyggt! Då jag tappade mina favoriter i somras under en vattenskidstur (ja, jag vet, extremt klantigt att inte ta av sig örhängena innan jag klev i vattenskidorna, men jag glömde helt bort dem!) var jag tvungen att köpa upp mig på några nya par, inhandlade hos Guldfynd tre par i tre olika strolekar. Perfekt!

3

Under sommarrean inhandlade jag ett par nya jeans i ljus, somrig tvätt från Diesel. Är supernöjd och jeansen har använts flitigt! Lätt matchade är dem också, riktigt bra basjeans!

4

Jag minns vad svårt jag hade att i början av sommaren hitta en bikini som både passade och samtidigt föll mig i smaken. Är det något jag verkligen avskyr att köpa, så är det bikinis. Men då jag hittade denna från Stadium under en shoppingrunda med A, ansåg jag att den fick duga. Sedan dess har den använts flitigt under soliga dagar, både i Sverige och utomlands.

1

Denna söta sommartunika må kanske inte bli så användbar längre in på hösten, men nu när det fortfarande räknas som sensommar funkar den kanon. Till ett par ljusa jeans, en snygg väska, massor av bangels samt ett par söta ballerinas gör den sig allra bäst!
Inhandlades för ynka 98 svenska riksdaler på H&M:s barnavdelning.

Under sommaren har jag också inhandlat/fått:

En hel drös med modetidningar av olika slag
Lite underkläder
Ett par Ray Ban Wayfarers
En parfym från Tommy Hilfiger "Tommy Girl", inhandlades på taxfree
Ett Scrapbooking kit från Panduro
Ett sött armband från spanien
En regnjacka
En kalender från Akademibokhandeln
En väska från Wedins att använda i skolan (men som förmodligen kommer att lämnas tillbaka igen)
The O.C Säsong 1, inhandlades hos Åhléns
Samt tryckt ett eget budskapslinne

Nu när jag berättat vad jag inhandlat under sommarlovet, får ni läsare gärna skicka iväg en kommentar och tala om vad ni har shoppat under sommaren! Tveka inte, klicka iväg en kommentar!


Kommentarer
Postat av: hanna

ser att du och lollsan inspireras av varann :) roligt det där med boken :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback