Uppvisning!

Jag undrar om jag kommer att genomgå hela livet med mottot "Bättre sent än aldrig". Förmodligen, eftersom jag är och alltid kommer att förbli en obotelig tidsoptimist.
Nu tänkte jag i alla fall slå på stort och bjuda på en shoppingfynds special utan dess like, där jag bland annat visar upp prylarna jag fick med mig hem från London. Enjoy!

LONDON 5/10-9/10 2007
Som ni förmodligen redan vet, så drog jag iväg till London på klassresa i början av Oktober. Eftersom London är känt för sin grymma shopping, gick nästan all min fria tid åt till att flänga omkring i affärer tillsammans med olika kompisar. Superkul! Oxford Street, Regent Street, Camden market, Notting Hill samt Covent Carden var några av alla ställen som besöktes! Och dette fick följa med hem:

17
Ett par stickade Vantar från Accessorize. Alldeles underbara att värma händerna i en riktigt kylig höstdag!

Inhandlades under en shoppingtur med kompisen Li.

15
Denna lilla godsak vill jag kalla ett riktigt fynd, då den skördades för ynka 35 pix, alltså i princip alldeles gratis! Inhandlades på budgetkedjan Primark under en shoppingrunda med kompisarna So och Ki. Tack för en jätterolig tur, tjejer!

5


Denna folklore inspererade tunika inhandlades även den på Primark under shoppingturen med So och Ki. Har hittills använts tillsammans med svarta jeans, Mc-inspererade boots med nedknölade knästrumpor, en svart grovstickad sjal samt svart skinnjacka. Trés chic!

9 

Nu har även jag hakat på trenden rutigt, samt adderat en ny kjol till min annars ganska så trista kjolsamling. Älskar den tuffa dragkedjan bak på kjolen, tänk att en så liten detalj, kan göra så stor skillnad! Kan användas till ett par vita ribbstickade strumpbyxor, samt ett par knästrumpor för den rätta lager-på-lager looken, Mc inspererade boots, en vit T-shirt samt en stor, stickad sjal och ett par tuffa bangels dinglande på handleden. Vore inte det något?
Affär: H&M
Inhandlades under en shoppingtur med polarna E och L.

12
Jag lade även vantarna på två par mycket användbara knästrumpor i gräddvitt från H&M, ett par ribbstickade samt ett par mönsterstickade. 
 
Till sist fick även en kort, boxformad T-shirt i grått följa med hem, som jag hoppas och tror att jag kommer att få stor användning av!

När jag ändå är i farten slänger jag upp en bild på sjalen jag fick  av mamma när hon kom hem från Köpenhamn för två veckor sedan. Och nej, jag tror inte att det är Burberry. Den är från en dansk affär som jag tyvärr inte minns namnet på.
13
Riktigt mjuk och gosig är den, och dessutom funkar den finfint till både skinnjacka och kappa.

Dessutom publicerar jag även bilder på mitt hundtandsmönstrade paraply som inhandlades i början av oktober, min lilla favoritväxt som bland annat pryder min fönsterbräda för tillfället, samt mina nyaste tillskott på strumpbyxfronten.

4
Affär: Kappahl

2
Här har vi mitt lilla favoritträd! Jag ber dock om ursäkt för den något suddiga bilden!

1
Här visar jag upp mina nyaste tillskott på strumpbyxfronten, alla i härligt, mjukt stickade material;

Vita stickade strumbyxor - H&M
Vita ribbstickade strumpbyxor - H&M
Ljusgrå strumpbyxor - Vero Moda
Svarta ribbstickade strumpbyxor - H&M

Det var allt jag hade att bjuda på för den här gången,  nu ska jag fira höstlovet med en stor skål Ben & Jerrys glass samt en härlig TV-kväll framför bland annat Idol.

Tjingeling :)


Kommentarer
Postat av: [Jenny] - Bluedreams

Mycket fint
du köpt :)

Postat av: Sara

Jäääääävlar vilket coolt paraply måste jag bara säga!
Alla sakerna var jättefina. Ha ett bra höstlov så ses vi nästa torsdag haha :)

2007-10-27 @ 11:45:19
Postat av: Belle

Jenny (Blue Dreams) - Tack! :)

Sara - Haha, tack så mycket! :) Ha ett jättehärligt höstlov du med!

2007-10-27 @ 18:39:45
URL: http://belle.webblogg.se
Postat av: Matilda

Allt ser jättefint ut! och strumpbyxor får man aldrig för mycket av, själv tappar jag bort mina.. ^o) vettefan vart dom tar vägen men...

2007-10-28 @ 00:33:59
URL: http://knallrosa.blogg.se
Postat av: Belle

Matilda - Tack så mycket! Nej, strumpbyxor kan man aldrig få för många av, haha, känner igen det där med att strumpbyxorna tycks vilja försvinna hela tiden! Ha det bra! :)

2007-10-28 @ 09:11:00
URL: http://belle.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback