GOTT NYTT ÅR!

Sitter här färdigdressad framför datorn och inväntar nyårsmiddagens gäster. Det vill säga tre andra familjer vi alltid brukar fira nyår tillsammans med, ser fram emot kvällen som lär bli lång, ska bli riktigt roligt! Jag har lyckats ta reda på några av kvällens aktiviteter redan nu, bland annat är en musiktävling förberedd, dessutom har vi laddat upp med en massa singstar skivor och så ska vi "barn" (man kan nog inte kalla oss för barn längre men, vi människor som är under 20 år) köra en rolig present grej där man kastar tärning om presenter och där en viss siffra innebär att man får ta ett paket, medan en annan siffra kan innebära att du tvingas ge ifrån dig ett paket osv. En rolig ploj grej (: Självklart ska vi avnjuta en härlig middag och en massa smällare också!
Hoppas att ni läsare får en riktigt härlig nyårsafton och så önskar jag alla där ute ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Fyrverkerier

Vår hos H&M

Vår hos H&M

Vår hos H&M


Trots att vintern knappt ens börjat, har kedjorna sadlat om och börjar nu visa upp sina vårkollektioner.
I kollaget ovan ser du några plagg från H&M:s vårkollektion som föll mig i smaken. Funderar på att klicka hem några favoriter och möjligtvis även någon bikini inför beach -08.
Jag ber om ursäkt för de oskarpa bilderna i kollaget, men någonting gick snett när jag skulle spara mitt ej så vackra "paint-konstverk" och en del färginformation gick förlorad, tyvärr.

Puderrosa klänning i 100% organisk bomull
Ljusblå shorts med avtagbart knytband i bomulls- och linne mix.

Blommig förklädesklänning i 100% bomull
Ljusgrå Parkas i oversize modell.

Nu är det dags för frukost, åh vad jag älskar att vara ledig!

God fortsättning!

Hallå, hallå kära läsare (om jag har några kvar vill säga..)!
Efter en lång paus orsakad av inspirationsbrist har jag nu återigen bestämt mig för att försöka uppta bloggandet på nytt, så får vi se hur länge jag håller i den här gången. All den lediga tid jag lyckats skrapa ihop under den senaste tiden har jag tillbringat med kompisar och familj, därför har jag heller inte haft någon tid att tänka på blogguppdatering.
Nåja, för tillfället njuter jag av ett underbart jullov fullspäckat med roligheter, och fick jag själv bestämma skulle dessa härliga veckor ALDRIG ta slut!
Under den tid jag inte uppdaterat bloggen har jag umgåtts i massor, bland annat har jag, haft mysig filmdag med kompisen A, sprungit på mellandagsrea och babblat en hel natt med E, fikat och shoppat med So, tillbringat en hel onsdagkväll med S, Em, Em och L pratandes, skrattandes och smaskandes på julfika framför Dirrty Dancing, haft en underbar julhelg med bästiskusinen, resterande familj och släkt, flummat med M och Sa, träffat kompisarna från Tyskland samt flängt runt på stan med V.
Well, detta var alltså en liten del av min december månad summerad i ultrafart. Skulle jag beskriva allt jag gjort sedan jag skrev senast, skulle detta inlägg bli oändligt långt och jag tvivlar på att någon skulle orka läsa det.

Nu vet ni i alla fall att jag är tillbaka igen, och imorgon är det nyårsafton! Tänk att det endast återstår en dag av  år2007, ja, man kan ju i alla fall inte beskylla tiden för att gå långsamt..

Tjing Tjong (:

Andra advent,

Hallå, hallå!
Det blev julmarknad och klassiska brända mandlar igår med So, självklart även fika med stooora koppar varm choklad på ett urmysigt fik samt lite julklappsinköp. Efter julmarknaden drog vi hem till So och satt framför youtube och garvade ett tag, pratade, samt käkade smarrig middag. Superroligt som vanligt!
När jag kom hem, vet inte riktigt vad klockan var, så satte jag och mamma igång med tillverkningen av årets julkort, mysigt med pyssel och stämmningsfull julmusik ;)

Denna söndag har tillbringats med kompisen Ju, kikade i affärer efter julklappar. Köpte dock inga julklappar förutom ett par ursöta raggsockor från Kappahl (?) som jag tänkte ge bort till mig själv. Brukar faktiskt aldrig handla där, men guldkorn kan man tydligen finna lite överallt. Blev en hel del prat och skratt, samt en fika på donken. Stammis-stället ;)
Nu på kvällskvisten har jag passat på att slå in lite julklappar och städat på mitt rum. Mycket välbehövligt då det minst sagt var något stökigt..

Kan tyvärr inte utlova särskilt mycket blogguppdatering till veckan, då fetaste NO-provet väntar på fredag samt ett och annat stort SO läxförhör innan dess. Utlovar dock uppdatering till helgen, om jag överlever allt plugg tills dess vill säga.. JAG VILL HA JULLOV!

Hör av mig kära läsare! Tills dess, ha det fint :)
Tjingeling!


Lördagsplaner,

Halloj!
Idag är det lördag, underbart! Dagens planer är julmarknad med kompisen So, ska bli hur kul som helst :) Sedan får vi se vad vi hittar på mer ;)
Igår bakades det pepparkakor här hemma, urgoda blev dem! Desutom kikade jag, mamma och lillebror på Idol finalen smaskandes på "Ben & Jerrys - Peace of cake", jordgubbs- och cheesecake glass med jordgubbsbitar och cheesecake swirles. Mums ;P

För den som lyckats undgå vinnaren av Idol 2007 kan jag tala om att Marie tog hem segern. Det var hon väl ändå värd! Jag kunde inte bestämma mig för vem av tjejerna jag tyckte skulle vinna, enligt mig var båda två värdiga vinnare!

Nej, nu  måste jag dra. Hör av mig! :)


Vem vinner?

Idolfinalen


Vem vinner den stora idolfinalen i globen ikväll då tror ni? Blir det Amanda Jensen eller Marie Picasso? Ja, det återstår att se..
Oj, måste rusa, nu var visst reklampausen slut!
Tjingeling :)

Mysigt

KabelstickatTofflor

En kabelstickad myströja samt ett par söta tofflor skulle jag inte säga nej till att dra på mig nu. Har fasktiskt fastnat för kabelstickade tröjor i vintervitt, fint att mysa runt i inomhus eller att bära till ett par slimmade stuprör, ett par tuffa ankelboots samt en söt liten mössa.
Dessa tjusiga ting kommer från
Ellos och Accesorize.

Retro

Pilgrim

Åh, vilka godbitar till örhängen, tycker ni inte? Är helt såld på sötnosarna som för övrigt kommer från Pilgrim. De kvalificerar sig rätt in på min önskelista i alla fall kan jag tala om.

Nu: Begrava näsan i kemiböckerna.
Tjingeling :)

Jakten på den perfeka koftan

Jag är fortfarande på jakt efter den perfekta vinterkoftan i antingen mörkt grå eller svart. Helst ska den vara sådär lagomt oversize och sluta på halva låret så att det går att bära både till jeans och tjocka, ribbstickade strumpbyxor. Denna gosiga variant från Forever21, funkar förmodligen bara till jeans, men kan ändå vara en het kandidat, eller vad säger ni?


Kofta


Allt möjligt

God Kväll!
Får lov att ursäkta mig för den senaste tidens minst sagt dåliga blogguppdatering, men kör på samma ursäkt som alltid, so much to do, so little time. Jag har kommit på att det är svårt att få tiden att räcka till allt man vill hinna med om dagarna, det är irriterande eftersom man alltid känner sig otillräcklig då man inte hinner med alla "måsten". Nåväl, ser i alla fall fram emot ett välförtjänt jullov, och tro mig, jag har räknat dagarna ända sedan oktober!

Ni minns kanske att jag tidigare i höst var på klassresa i London, idag hade vi en slutgiltig träff där alla föräldrar fick ta del av det vi upplevt och gjort under resan, fast det är i och för sig svårt att endast genom bilder/film och uppvisning av projektarbeten förstå hur otroligt roligt det var att vara där! Verkligen ett minne för livet!
Jag har också hunnit med lite kemiplugg under eftermiddagen, men har även unnat mig själv en härlig "hemma - SPA" stund, bubbelbad med roliga badkulor från Lush, underbara hårinpackingar och mysiga krämer. Rejält avstressande och därmed även mycket välbehövligt.

För intresserade innehöll min helg även en hel del skoj, bland annat traditionsenlig julshopping med lillebror samt en jätterolig runda på stan med kompisen V. Lade vantarna på en paljett tunika (eller vad jag nu ska kalla det) att bära på julafton, bilder kommer! En hel del julklappar inhandlades också.

Appropå ingenting måste jag också bara tipsa er läsare om något väldigt enkelt men riktigt smaskigt. Rostade smörgåsar med smör, socker och kanel. Så extremt gott, smakar precis som en enklare variant av kanelbullar. Har du inte tid att ägna ett par timmar åt att baka äkta kanelbullar, bör du absolut testa denna variant! Dessutom har man oftast ingredienserna hemma, vilket är mycket smidigt. Prova, vettja! Jag har kompisen F att tacka för tipset (;

Till sist vill jag också passa på att gratta min kompis A, som i måndags fyllde moppeflicka. Stort grattis, min favorit Anka ;)

Nej, nu får det vara nog för idag, ha en fortsatt trevlig onsdagkväll!
Tjingeling


En liten hälsning

Hallå, hallå!
Här kommer en liten hälsning från en skoltrött pluggis, som tyvärr måste ägna varenda stund av vardagseftermiddagarna åt plugg inför prov, och som tillbringar varenda sekund hela helgerna tillsammans med kompisar och familj vilket gör det svårt att hinna med bloggandet. Men jag ska försöka, så håll till godo!

Nu: Back to Franska böckerna. HURRA! Not...