HEJ! :)

Nu är jag hemma igen, den senaste veckan har nämligen tillbringats i Italien tillsammans med familjen :) När det regnade som värst i Sverige, flydde vi till det härligt varma och soliga medelhavslandet och vi har haft en underbar vecka där sol och bad varvats med turistande om dagarna, gissa om jag längtar tillbaka?

Måste dock meddela att jag kommer att ta yttligare ett blogguppehåll, kan hända att små uppdateringar dyker upp lite då och då, vi får väl se. Annars hade jag tänkt att fortsätta blogga som vanligt igen om några veckor.
När jag väl återgår till det vanliga bloggandet kommer jag att publicera bilder från Italien, visa upp shoppingfynd, en och annan dagens klädval kan nog också dyka upp, allt detta varvat med en massa höst- och sensommarmode, fashionfights samt lite annat smått och gott som dyker upp i min vardag, så håll till godo!

Tills dess får jag önska er en fortsatt trevlig semester i den för tillfället inte varma sommaren! (Jag hoppas dock att värmen som alla går och väntar på snart slår till även i vårt avlånga lilla land Sverige!)

Ha det gott,
Hej svejs!


Bloggpaus,

Nu tar jag en kort bloggpaus, men jag planerar att återuppta bloggandet igen om cirka en vecka.
Tills dess, ha det bra!
Tjingeling :)

Welcome to The O.C


Och så har även jag gått och förälskat mig i den välkända och mycket populära serien The O.C. 
Jag följde inte serien då den gick på TV, utan fick med mig de första åtta avsnitten hem efter en middag på Mc Donalds. Nu har jag tittat klart på de åtta första avsnitten, och nu är jag fast. Vill se mer av gänget i New Port och få reda på hur det går för Seth, Ryan, Marissa, Summer och alla de andra i Orange County!
Tänkte då vara lite smart och inhandla säsong 1 boxen på CDon:s sommarrea. Tyvärr är det många andra som resonerat precis som jag, så ALLA O.C boxarna har tagit slut! Typiskt...
Nåja, får väl försöka få tag i boxarna någon annanstans då, det är ju inte mer med det.

Min söndag har tillbringats tillsammans med kompisen JU. Det var jättekul att träffas, då det var ett bra tag sedan vi sågs sist. Det blev en hel del prat och en hel del skratt :)
Nästan hela dagen ägnades åt att spela in en film. Superkul :D Så fort vi är klara med tagningarna åker filmen in i datorn för att då redigeras och fixas till. Jag hoppas och tror att det slutliga resultatet bli bra, men det återstår att se ;)

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll allihop!
Tjingeling :)

Och regnet det bara öser ner...

Tjohoo!
Jag ber om ursäkt för de senaste dygnens snåla blogguppdatering...Men igår hade jag fullt upp på mitt sommarjobb med att sortera alla pappas visitkort i bokstavsordning och därefter lägga in informationen  i ett dokument på datorn... Det tog LÅÅÅÅNG tid. Jag tror aldrig jag har sett så många visitkort i hela mitt liv! Jag hann lägga in 70 visitkort i datorn igår, och ändå lyckades jag bara arbeta mig igenom halva bokstaven B:s hög....
Då förstår ni ungefär hur mycket visitkort har har!

Efter jobbet hann jag smita ut på stan en stund. Hittade en jättesöt vit och gulrandig T-shirt klänning i A-linje form med små söta påsydda fickor, från H&M:s barnavdelning, som fick följa med mig hem. Dessutom fyndade jag den på rea, ynka 98 kronor fick jag betala för godbiten. Är riktigt nöjd faktiskt, jag som nästan aldrig brukar hitta något på barnavdelningar! Bild kommer senare här på bloggen.

På kvällskvisten fick vi oväntat besök av några kompisar, det blev en hel del prat och en massa skratt! Mycket trevligt :)

Idag har jag bara varit hemma och myst inomhus tillsammans med familjen. På grund av det regniga vädret har jag knappt vågat sticka nästippen utanför dörren. Istället har jag tillbringat dagen med att kolla på gamla O.C avsnitt. Läst och scrapbookat lite har jag också gjort.

Nu är det snart middagsdags, därefter ska jag baka
smördegshjärtan med vanilj- och färska hallon fyllning, mums! Vi ska nämligen fira min namnsdag som var igår, mihi :)
Ha en fortsatt trevlig lördagkväll allihop!
Ciao :)


Trött sommarjobbare,

Pjuuh! Kom hem från min första dag på "jobbet" för en stund sedan, det blev en riktigt lång arbetsdag tillsammans med pappa på hans jobb, må jag säga. Mina arbetsuppgifter har varierat lite, men jag har mest sorterat ENORMA högar papper...Annars har jag skrivit kuvert och komponerat ihop ett Glad Sommar kort som eventuellt ska skickas ut till pappas avdelnings kunder. En jättesmarrig lunch bestående av Grillad lax med Hollandaisesås, primörer samt färskpotatis och lite glassätande har också hunnits med, jättemysigt!
Imorgon står ännu mer jobb på schemat, men det ska bli kul :) Det är ju perfekt att kunna vara till hjälp samtidigt som man tjänar pengar på det!

Ha det bra!
Tjillevippen :)


HÖSTEN Á LA ELLOS

HÖSTEN Á LA ELLOS


Trots att sommaren precis har börjat, trillar höstkollektion efter höstkollektion redan in hos olika kedjor/märken.
Jag tog en närmre titt på
Ellos utbud av höstkläder och besviken blev jag inte, där fanns verkligen en hel del fint!

Kollektionen har utarbetats tillsammans med gästdesignern Sofia Johansson och innehåller mycket härligt mjuka, stickade plagg. Sommarens ljusa färger kommer till hösten att bytas ut mot färger i mörkare och mustigare toner och "lager på lager" trenden hänger kvar, åtminstone om vi ska tro Ellos.

Trots att jag verkligen ser fram emot 2007 års modehöst är det ändå sommar än så länge, och den tänker jag njuta fullt ut av först. Men om några månader, när hösten väl står vid dörren väntar ett underbart mysigt mode med stickade koftor och stilfulla kappor som jag förutspår inte kommer göra mig besviken i alla fall!

Sammanfattning,

God eftermiddag!

Jag ber om ursäkt för gårdagens uteblivna bloggande...Som kompensation hade jag dock tänkt att berätta vad jag haft för mig hittills i veckan.

MÅNDAG 2/7
Tack vare det underbara sommarvädret befann jag mig mestadels utomhus i måndags. Solade, läste och hoppade studsmatta med brorsan. Jag läste faktiskt ut min bok, En Shopaholics bekännelser av Sophie Kinsella. Riktigt lättsam trots huvudpersonens komplicerade vardag, absolut läsvärd!
På eftermiddagen drog vi iväg tillsammans med två kompisar T och K för att spela lite minigolf, trevligt, trevligt! Tyvärr är minigolf inte min starka sida, så det slutade med att jag kom sist...

TISDAG 3/7
Tisdagen tillbringades på Gröna Lund tillsammans med bror och kompisarna T och K. Det blev en riktig toppendag! Vi flängde omkring på Grönan hela dagen och åkte alla möjliga olika attraktioner. Självklart teståktes Grönans nya satsing, Kvasten, en riktig höjdare om ni frågar mig! Den var dock inte riktigt lika rolig om man inte satt allra längst fram, så tänk på det ni som planerat in ett besök på Gröna Lund senare i sommar, ska ni åka Kvasten är det värt att köa lite extra för platserna allra längst fram, det är en upplevelse!
Efter en lång "pep talk" lyckades jag dessutom övertala kompisen K att åka med upp i Fritt Fall, trots hennes rädsla för höga höjder. Strongt av henne att åka, tycker jag!
På kvällskvisten bar det av mot Skansen och allsång för hela slanten. Vi trängdes med en hel del folk, kan jag tala om... Kommer man så sent som vi gjorde får man vara beredd på att inte se så mycket... Men musiken samt stämningen var underbar! Efter ett tag tröttnade vi på att trängas med folk, så vi valde att prommenera omkring på Skansen och lyssna på musiken istället. Under vår promenad stötte vi på några getter och några får, samt en och annan crazy påfågel...

ONSDAG 2/7
Hittlills har dagen tillbringats tillsammans med lillebror och kusin L. Lite trevligt minigolfspelande, med ännu en förlust för min del, samt en samskig lunch har hunnits med. Mysigt!
Nu har vi inget speciellt inplanerat, så vi får se vad vi hittar på. I morgon och på fredag är det sommarjobb för mig som gäller. Det ska faktiskt bli ganska kul ;)

Hör av mig igen senare, och då bjuder jag på ett smakprov från Ellos höstkollektion!
Ha en fortsatt trevlig Onsdag allihop!
Tjingeling :)

Bracelet by Cocoo

Som bekant är armbanden/bangelsen hetare nu än någonsin. Det är härligt tycker jag, då det finns så otroligt många olika modeller att frossa i!Dessutom lyfter några tuffa armband din beachlook såväl som din shoppingoutfit till skyhöga höjder på nolltid!

Detta underbara lilla armband hittar du hos
Cocoo.

Armband


Solen skiner, hurra!

Ä N T L I G E N!
ÅH, så glad jag blev i morse då jag vaknade och tittade ut genom fönstret och möttes av en molnfri himmel och skinande sol, nu hoppas vi verkligen att sommarvädret har kommit för att stanna.
Dagen kommer förmodligen mestadels att tillbringas ute, men jag ska försöka hinna med att posta ett inlägg till ikväll. Ha en trevlig måndag i solen allihop!

Au Revoir!


Rachel Bilson VS Kate Hudson

Eftersom ni läsare, precis som jag, verkade gilla den nya kategorin modeduellen, kommer här yttligare en bild bå två kändisar som råkat klä sig i samma outfit.

Modeduellen Rachel Bilson VS Kate Hudson

Den här gången står det mellan O.C stjärnan Rachel Bilson och skådespelerskan Kate Hudson, båda klädda i en oemotståndligt söt Chanel dress som pryds med söta blå rosetter.
Outfiten känns dock lite vintrig, men vad gör det när de gråa molnen ändå domminerar utanför fönstret...

Enligt min åsikt är Kate vinnare i den här duellen, dressen bär hon upp avundsvärt bra och matchar gör hon med trendriktiga bangels och ett par classy svarta pumps, snyggt.

Vem tycker du bär upp Chanels söta dress bäst?

UPDATE:
Enligt er läsare är Kate Hudson den lyckliga vinnaren i denna modeduell.