LUELLA

LUELLA

Designern LUELLA, som du bland annat hittar hos
Net a porter,  har förstått att jag är en tönt och därför designat en T-shirt med ett urtufft GEEK tryck på som skapar ett stort VILL HA begär, (se bilden ovan).
 Tidigare i år upptäckte jag att hon även designat en vit tygväska med samma tryck och den hade mer än gärna fått bosätta sig bland mina väskor,  för ÅÅÅH, vad den hade varit rätt nu i sommar. Som bekant är ju både tygväskor och "budskapstryck" på tapeten just nu. 

Dagens klädval

Jag har insett att det var ett bra tag sedan jag publicerade en dagens outfit, så här kommer en. För övrigt så bestämde jag mig för att behålla tunikan jag berättade om imorse, se bilden nedan!

Dagens outfit

Tunika  - Zoul MQ (Min nya som inhandlades på sommar rea igår)
Diverse armband - Ett har jag själv gjort och det andra vet jag inte var det kommer ifrån.
Brun påsväska - Mammas från Mallorca
Jeans - Diesel (Nya, inhandlades förra veckan, jag känner på mig att dem kommer att användas flitigt!)
Ballerinas med rosett - Don Donna, Wedins

Dagen har tillbringats i stan tillsammans med mamma och pappa. Båda mina kära föräldrar shoppade, men jag hittade ingenting... Nåja, trevligt har det varit i alla fall!
Ikväll blir det middag med några kompisar på resturang, mamma och pappa har nämligen bröllopsdag. Det ska bli jättekul! Förmodligen kommer outfiten ovan att bäras.

Snart kommer bror hem, det ska bli jättekul att träffa honom igen, har ju för tusan inte sett honom sedan i tisdags!
Nej, nu ska jag spana in lite bloggar.
Ciao så länge!


Fika, shopping och vänner!

Halloj!
Har inte hunnit prioritera bloggen de senaste dygnen, jag har haft så mycket att göra. So much to do, so little time, är det inte så man brukar säga? Torsdagen tillbringades med kompisen A, vi hade tänkt ta en tur till stranden för lite sol och bad, men, det blir aldrig som man har tänkt sig...  Istället för sol och molnfri himmel drippade regnet och åskan mulrade. Hmmm...Kul. Så vi fick hålla oss inomhus och titta på Beck smaskandes på varsin Blåbär och Hallon Smoothie. Vi hann även med att hoppa studsmatta och baka, mums! När jag kom hem från A bar det av på tjejmiddag tillsammans med mamma, trevligt trevligt!
Gårdagen tillbringades med kompis A, mamma, L, K och N på shopping- och fika tur i stan. Vaniljbullar på ett mysigt fik med trevlig innergård är aldrig fel. Dessutom shoppade både jag och A lite grann. Detta fick följa med mig hem:

- En randig halterneck bikini från Stadium. Ä N T L I G E N, som jag har letat efter en bikini i år! Nu får jag äntligen stryka en mycket viktig punkt på min vår/sommarplanering ;)
- Vit tunika från Zoul, MQ. Inhandlades på rea faktiskt! Vet dock inte om den kommer att behållas, jag måste fundera lite till...
Bilder kommer kanske här på bloggen senare.

På kvällen åt jag och föräldrarna jättegod middag på resturang,  menyn såg ut såhär:

Förrätt  - Kalixlöjrom med ljummen potatis- och gräslökstartlette samt syrad löksallad
Varmrätt - Senapsbakad lax med gurksallad och forellromsvinaigrette, serveras med kokt potatis
Efterrätt - Crème Brûlée

Idag kommer min kära bror hem från Gotland där han har varit och spelat fotbollscup, det ska bli roligt! :)
Hör av mig igen senare!
Tjingeling :)

Hayden Panettiere VS Eva Longoria

Kände för att förnya bloggen lite och därmed införa en ny kategori. Efter att ha tagit mig en liten funderare bestämde jag mig för att döpa den nya kategorin till Modeduellen. Här kommer jag att publicera bilder på kändisar som råkat klä sig i exakt samma outfit, och sedan är det upp till er läsare att avgöra vem av kändisarna som klär bäst i outfiten. 

I den allra första duellen möts Hayden Panettiere och Eva Longoria, båda klädda i en urtjusig och supersomrig vit och gul randig klänning.

Modeduellen Hayden Panettiere VS Eva Longoria

Enligt min åsikt är Hayden den solklara vinnaren i den här duellen, hon bär upp dressen med bravur och matchar med en ursöt vit väska och ett par peeptoe pumps i sann sommaren 2007 anda. Säg den som inte är avis?

Vem tycker du klär bäst i denna outfit?

UPDATE:
Vinnaren i denna duell är enligt er läsare Eva Longoria.

Regnig onsdag.

Halloj!
Jag får be om ursäkt för den fattiga blogguppdateringen de senaste två dagarna, men jag har haft fullt upp. Som kompensation tänkte jag berätta för er läsare vad jag haft för mig de senaste dagarna.
Gårdagen tillbringades med två kompisar, A och M. Då det var jättefint väder cyklade vi iväg till en sjö för att sola och bada och till vår förtjusning upptäckte vi att kiosken vid sjön börjat sälja mjukglass så självklart köpte vi varsin, mums :) Vi hoppade även studsmatta och spelade kort ute i det varma vädret. Jättekul!
Det är så härligt med sommarlov, för man får göra precis vad man vill. Skolan stjäl ingen tid och det gör att läxor och stress ersätts med sol, bad och vänner, kan det bli bättre?
Idag har jag hållit mig inne hela dagen, så fort jag kastat en blick ut genom fönstret har regnet bara öst ner...Därför har jag passat på att städa hela huset, men absolut inte gratis. Jag får pengar av mina föräldrar för att städa huset, som ett sommarjobb, fast hemma ;)
Nu ska jag äta middag!
Tjingeling!

TV-kväll

Här kommer en snabb uppdatering mellan alla TV program. Dagen har tillbringats tillsammans med kompisar, jag har dessutom tittat på säsongspremiären av Allsång på Skansen, som verkligen är sommar för mig! Nu tänkte slå mig ned i soffan och kika på ett avsnitt av Morden i Midsomer tillsammans med föräldrarna. Hör av mig igen senare!
Tjingeling :)

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter att ha tillbringat midsommarhelgen tillsammans med släkt och vänner ute på landet. Härligt :) Och till skillnad från många andra bloggerskor har jag faktiskt haft jättetur med midsommarvädret! Jag tror faktiskt att vi hade strålande sol varje dag, det tackar jag och bockar för!
Tack vare det underbara vädret har midsommarhelgen bland annat ägnats åt sol och bad på stranden tillsammans med bland andra
bästiskusin, båttur till närmaste kiosk för glassköp, kubbspelande, pilkastning, lite läsning, kortspel i massor, traditionella midsommartävlingar, samt trevligt umgänge.
Känner mig dock lite sliten, det har blivit sena kvällar hela helgen. Klockan har nog närmat sig tre snåret varje kväll innan jag gått och lagt mig...
Nåja, får väl gå och lägga mig i tid ikväll då ;)

Idag har jag dagen tillbringats tillsammans med kompisen A. Det fina vädret bidrog till att vi var ute mest hela dagen. Vi har bland annat solat, hoppat studsmatta, spelat kort, pratat och skrattat samt sippat härliga hallonsmothies :)
Precis som en sommarlovsdag ska vara!

Hallonsmothies

Jag bjussar på en bild av våra smarriga hallonsmoties, notera dock att den gröna drinken endast är ett vykort vi dekorerade med, inget som går att dricka alltså. ;)


Midsommaroutfit

Midsommarafton står vid dörren och för er som befinner er i klädkris kommer här lite insperation. Svängde nämligen ihop en möjlig midsommaroutfit baserad på en klänning med urfint blommönster från Ellos.
Och med det vill jag önska alla en JÄTTE trevlig midsommarhelg!

Midsommaroutfit


Klänning - Ellos
Väska - Mulberry, Net a porter
Armband - Kyssjohanna
"Kinaskor" - Vagabond
Solglasögon - Ray Ban Wayfarers

Tar nu en kort bloggpaus, men jag är tillbaka igen på måndag!
Ha det bra så länge :)

ONSDAG; Bio och jeansshopping :)

Halloj :) Har haft en härlig biodag tillsammans med lillebror och kusinvitamin. Som jag tidigare nämnde såg vi Pirates of the Caribbean 3.. Filmen var  bra, absolut sevärd, dock så tycker jag att varken tvåan eller trean slår ettan. Enligt min åsikt har ettan varit klart bäst hittills. Förresten, är det någon som vet om de planerar att producera några fler Pirates filmer? Jag har hört ryktas att detta är den sista filmen...
Just det! Jeansen jag berättade om igår inhandlades idag! Innan bion började hann jag kila in en snabbis på JC där jag köpte jeansen. Dom kommer från Diesel och känns somriga men samtidigt ganska basic med ljus tvätt. Nu kan jag stryka ännu en punkt på min
vår/sommar planering :) Bild kommer kanske senare här på bloggen, vi får se :)

Till imorgon tänkte jag försöka snickra ihop en söt midsommaroutfit.
Hör av mig!
Ciao!


Pirates of the caribbean 3

Tjohoo! Idag blir det bio, Pirates of the caribbean 3, med kusinen och lillebror. Ska bli jättekul :)
Hör av mig ikväll igen,
Ha en bra Onsdag!

Pirates of the caribbean 3

Shopping med A :)

Gud vad jag är trött i fötterna! Jag har verkligen flängt runt hela dagen, men riktigt kul har det varit! Jag och kompisen A har varit på en rejäl shoppingtur. Superskoj :) Vi började klockan 11.00 i morse och jag tror att klockan hann bli 18.00 innan vi kom hem igen.
Dagen har som ni förmodligen förstår mest innehållt shopping, men även en massa prat och skratt och ett skrovmål på Donken, smarrigt!
En jättefin sminkväska från Make Up Store inhandlades, det var välbehövligt! Jag tycker jättemycket om färgerna! Dessutom passar storleken på sminkväskan mig perfekt, så jag är nöjd. Hittade även ett par jättefina jeans, men jag köpte dem aldrig... Kände att jag behövde fundera lite, möjligtvis kanske jag inhandlar dem vid ett senare tillfälle, vi får se :)

Nåväl, här kommer i alla fall en bild på min nya sminkväska från Make Up Store :)
Make Up Store


UPDATE: Tidigare lovade jag ju att berätta vad jag gjorde igår, så här kommer en kort sammanfattning av min måndag :) Dagen tillbringades med kompisen A, som följde med mig och min lillebror till frisören på morgonen. Efter klippningen åkte vi hem och åt pizza. Då vädret inte var speciellt trevligt var vi mest inne hela dagen. Vi bakade så kallade
ökensandskakor (som för övrigt blev mycket goda, smakade som en blandning av kolakakor och drömmar) och tittade på Beck. Kort och gott, en mycket trevig måndag :)


Dagens önskeoutfit!

Nedanstående outfit skulle jag mer än gärna spatserat omkring i tidigare idag. Outfiten är så gott som kopierad av Mary-Kate Olsen och känns enkel med trendig. Miu Miu:s underbara lilla batikclutch står i centrum och matchas därför med enkla basplagg och "kinaskor". Självklart toppas outfiten med ett par tuffa Ray Ban Wayfarers.
Det enda som jag kan tycka saknas är ett tufft smycke, samt en cool färg på nagellack.
Nåja, outfiten duger mer än väl för mig ändå!

Dagens önskeoutfit


"Kina skor" (Alltså, ballerinas med ankelrem) - Vagabond
Grå bas Tee -
Splendid, Net a porter
Svarta Stuprör - Top Shop
Solglasögon - Ray Ban Wayfarers
Batik Clutch - Miu Miu, Net a porter

BATIKTRENDEN

Batiktrenden har så smått börja återuppstå. Någon har väl knappast lyckats undgå den fullkomligt underbara batik clutchen från Miu Miu? Förmodligen går det inte att hitta något fullt så fint batik budget alternativ, men jag lyckades i alla fall rota fram ett som får lov att duga så länge, en klänning ( eller är det ett linne ) från Indiska.

BATIK, LYX OCH BUDGET

       

(Som vanligt klickar ni på bilderna för att få dem i större upplösning.)

Bild 1. LYX Helt underbar Clutch från Miu Miu, Net a porter i perfekt storlek med perfekt batik tryck. Stilren men ack så trendig. Celebs som bland andra Mary-Kate Olsen har setts vandra omkring med denna lilla underbara sak under armen. Väcker ett mycket starkt VILL HA begär! Priset? Ja, vill du att denna lilla väska ska bli din måste du tyvärr vara beredd att lägga ut dryga 6000 kr...

Bild 2. BUDGET Klänningen (eller är det möjligtvis ett linne?) med batikringar kommer från Indiska och plagget blir ditt för ynka 99.50 kr. Inte illa! Är man inte beredd att lägga ut drygt 6000 kr på en clutch från Miu Miu och ändå känner för att haka på batiktrenden är detta ett mycket bra alternativ.

Får se om jag bestämmer mig för att haka på trenden, det beror väl på om jag hittar något plagg som faller mig i smaken :)
Återkommer senare, och då bjuder jag förmodligen på en dagens samt berättar vad jag gjort denna något gråa måndag.

Tjingeling!







Uppe med tuppen

Idag är jag uppe med tuppen. Tro för guds skull inte att jag kliver upp så här tidigt en sommarlovsmorgon frivilligt.. Nej nej, det finns en anledning. Jag och min lillebror har nämligen klipptid idag klockan 11.00. Alltid roligt att klippa sig, förmodligen kommer håret att klippas lite kortare samt klippas upp lite mer idag, ingen jätteförändring. Men håret blir i alla fall fräschare efter en klippning, och det tackar man ju inte nej till så här i början av sommaren.
Hör av mig igen senare!
Tjillevippen :)

Detta har Belle gjort i helgen,



Helgen har inte innehållit så särskilt mycket bloggning, tyvärr. Tänkte dock tala om för er läsare vad jag har haft för mig under helgen i alla fall. Har ni kanske också lust att berätta om något roligt ni gjort i helgen, tveka inte, klicka iväg en kommentar vettja!

LÖRDAG 16/6
Då det var hygligt väder tog jag och min kära familj en tur med vår båt, mysigt! Vi hamnade på en klippa där vi njöt av sol och härlig matsäck, bland annat hembakad kladdkaka, mums! Läste en del gjorde jag också och badade i det iskalla vattnet med bror och pappa :) När vi kom hem bar det av hem till några kompisar där jag var resten av kvällen, mycket roligt!

SÖNDAG 17/6
Regn och rusk hela dagen. Så denna söndag spenderades ihop med kompisen JU, vi hade jätteskoj med mycket prat och skratt. Bland annat planerade vi en film vi ska göra, vi hann dock inte spela in mer än första scenen. Men vi har i alla fall en jättebra grundidé, så filmen kan mycket väl komma att bli bra. Jag har också hunnit med en rejäl fot manikyr (eller heter det kanske predikyr?).
Så nu pryder detta härligt cerisa nagellack mina fossingar :)

Shoppingfynd

Ceriserosa nagellack - Make Up Store

Färgen, tycker jag, känns både somrig och trendig. En trevlig kombination!
Dessutom hyrde familjen den senaste Beck filmen. Så den har jag kikat på samtidigt som jag käkat glass och jordgubbar. Härligt!

Hör av mig imorgon igen!
Au revoir!

Tjusigt från Lindex

Ojsan, idag blev det visst ett ganska sent inlägg, men det är i alla fall bättre än ingen uppdatering alls. Denna fredag har tillbringats med kompisen A. Vi har bland annat bakat en supergod kladdkaka, pratat, skrattat och checkat in väskutbudet i en liten skrutt affär inte så långt här ifrån. Kort och gott, vi hade mycket skoj :)
Hade planerat att fixa fossingarna och måla tånaglarna med mitt ceriserosa lack samt "scrapbooka" lite, tror ni att jag hann med det? Nix, det gjorde jag inte. Det får bli en annan dag helt enkelt :)

Nåja, måste visa er två übersöta tunikor jag fann i Lindex webshop. Adorable till det mycket trevliga priset 149 svenska riksdaler.


Tycker om båda två,  men jag undrar om jag inte tycker att den kornblå varianten är strået vassare... Äsch, jag vet inte. Vad tycker ni?

P.S Måste bara fråga om det är någon mer än jag som är jätteförtjust i Monkis korta T-shirtar? De kan ju bli hur tuffa som helst med ett ribbat linne under matchat med ett par riktigt schyssta shorts! För er som är nyfikna på hur plagget ser ut kan jag tala om att det har nummer 60 i listan ;)  Klicka här så kommer du direkt till Monkis hemsida!

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll allihop :)


Shopping och presenter!

Under mallorca vistelsen hann jag även med lite shopping. Alltid trevligt! På flygplatsen inhandlades en underbar parfym från Tommy Hilfiger, Tommy Girl.
Den välkomnas varmt till min lilla parfymsamling som för tillfället består av:

- DKNY Be Delicious
- Lacoste Touch Of Pink
- Gucci Envy Me
- Hugo Boss woman Intense
Samt det nya tillskottet
- Tommy Hilfiger Tommy Girl



När vi väl var på Mallorca letade jag febrilt efter ett par Ray Ban Wayfarers solglasögon. Jag tyckte inte att mina glojjor i liknande modell från Glitter dög tillräckligt bra. Så väl på Mallorca var jag ute jag efter ett par lite mer nogrannt gjorda kopior, men jag hittade inga alls, trots att jag checkade varenda affär jag gick förbi.
En kväll gick vi förbi en finare glasögonsbutik och genom fönstret ser jag att affären har en en hel ställning med bara Ray Ban solglasögon. Överlycklig rusar jag in i butiken, och upptäcker ett par äkta wayfarers i senaste modell, som jag genast förälskar mig i.
Från början hade jag ju tänkt mig ett par mer nogrannt gjorda kopior av glasögonen, men som tur är har man en jättesnäll far som köper de äkta glasögonen åt mig :D
Så nu är jag alltså en lycklig ägare till ett par äkta Ray Ban Wayfarers solglasögon. Tack pappa!

Shoppingfynd 2

Idag lyckades jag släpa med mig min lillebror till ett shoppingcentrum, jag skulle nämligen kika på ett par shorts med lätt paperbag waist samt en bikini. Men tyvärr hittade jag inte vad jag sökte...
Istället kom jag hem med ett "Scrapbooking" starpaket. Lite oväntat faktiskt, men det verkade så himla kul, så nu tänkte även jag testa det.

Shoppingfynd 3

För er som är intresserade finns paketet att köpa på Panduro.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Tjillevippen!



JAG BER OM URSÄKT FÖR USEL BLOGGUPPDATERING!

Jag måste börja med att be om ursäkt för veckans uteblivande bloggande. Bloggen har varit pausad i en vecka på grund av att jag inte befunnit mig hemma i Sverige, jag har den senaste veckan nämligen befunnit mig på Mallorca tillsammans med min familj! Bilden nedan visar hotellet vi bodde på, och i stort sett har hela semestern ägnats åt sol, bad och vila på diverse stränder. Det har varit helt otroligt underbart :) Kändes inte så värst lockande att åka hem igen, som ni kanske förstår... Men nu är jag trots allt hemma igen och bloggandet kommer förstås att återupptas :)

2

Då vi åkte från Sverige på Nationaldagen missade jag den riktiga skolavslutningen som gick av stapeln två dagar efter vår avresa till Mallorca.  Det är förklaringen till att min termin avslutades med en "annorlunda dag", utklädd till paket. Men, att befinna sig på en solig strand på Mallorca tycker jag är minst lika härligt som att befinna sig hemma i Sverige på en skolavslutning...

Nej, nu hinner jag inte skriva mer... Men jag lovar att uppdatera flitigt nu när jag är hemma igen!
Ha det bra så länge!
Tjingeling!

Om jag får välja,

Detta skulle jag inte tacka nej till att spatsera omkring i en kommande varm sommardag. Outfiten känns enkel, fräsch och somrig, I like!

Dagens önskeoutfit


Vit klänning -
Top Shop
Brun läderväska - Mulberry, Net a porter
Zebra armband - KJL, Kyssjohanna
Jesus inspererade sandaler - Skopunkten


 

Skoshopping med mamma :)

Jag har ju glömt att berätta för er läsare om de nyaste tillskotten i sommaren skosamling. I onsdags förra veckan hann jag och mamma in på Skopunkten en snabbis på väg hem från min sånglektion. Vi hade egentligen bara tänkt köpa sulor till mammas pumps, men upptäckte att affären faktiskt ryckt upp sig något och hade några små guldkorn.  Jag lyckades få tag på ett par jesus inspererade sandaler och är supernöjd. Sandaler - och särskilt jesus inspererade sådana - känns även rätt trendmässigt denna sommar. Så skorna kändes som ett riktigt kap.
Mamma inhandlade ett bar ursöta ballerinas till sig själv, dessutom köpte vi ett par flip flops man kan ha att gå till stranden i. Perfekt!

UPDATE: Jag har blivit utmanad av
Jenny, utmaningen verkade dessutom jätterolig så jag ser fram emot att ta itu med den om en stund. Hör av mig!

Skor

SOMMARLOV <3

Jag sitter här och kan knappt förstå att jag har mer än 10 veckors härlig ledighet framför mig, en tid då läxor, prov och stress får glömmas bort och ersättas med sol, bad och härligt umgänge. DET ÄR HELT UNDERBART!
Terminen avslutades med en så kallad "Annorlunda dag" för min del, där jag tillslut bestämde mig för att komma utklädd till paket. Outfiten blev riktigt lyckad faktiskt. Får se om jag publicerar en bild senare här på bloggen.
Hör av mig senare, tjingeling så länge!

UPDATE: Idag under "Annorlunda dagen" tävlingarna fick jag ett rått ägg kraschat i huvudet på mig... Men det sägs ju att ägg ska vara supernyttigt för håret., så man kan ju alltid hoppas... Kan dock säga att det inte var någon särskilt trevlig upplevelse, mest kladdigt och ofräscht.
Men det måste ha sett otroligt komiskt ut, tror ni inte? :)


Somrigt

Det närmar sig slutet av terminen nu, och allt börjar lugna ner sig, det känns så otroligt skönt!
Värmen har även slagit till, så idag efter skolan satt jag ute på altanen och njöt av solen, härligt! 
Imorgon har vi så kallad "Annorlunda dag" i skolan, man förväntas komma utklädd och så anordnar elervrådet aktiviteter hela dagen, det brukar vara riktigt skoj faktiskt. Problemet är, att jag inte vet vad jag ska klä ut mig till, funderar på att komma som ett stort paket, men nackdelen med att vara ett paket är att det kan vara jobbigt att vandra omkring i en sådan utstyrsel en hel dag. Nåja, jag kommer nog fram till något så småning om.

 Detta ska göras ikväll:
- Sortera allt skolarbete jag fick med mig hem idag, då skåpet städades ut.
- Städa på rummet, ser ut som ett bombnedslag, I promise!
- Fixa min outfit inför morgondagen

klänning

Se, en sån underbar klänning jag hittade på Topshops hemsida. Sval och skön, passar en riktigt varm sommardag! Det finurliga med denna klänning är att den passar lika bra då man vill vara stadschic, som när man bara vill ha något att dra över bikinin på stranden. VILL HA!

Helguppdatering!

Jag ber om ursäkt för den senaste tidens bloggtorka, men jag har haft så otroligt stressigt hela veckan, så bloggen har tyvärr blivit lidande.
Idag slutförde jag terminen allra sista läxa, det känns verkligen SÅ skönt!
Ämnet var matte, och det är ett föredrag om en matematiker som ska hållas, vi får hoppas att det går bra!

Insåg att jag inte berättat vad jag haft för mig i helgen, så här kommer en liten uppdatering:

Fredag 1/6
Kompisen L fyllde år, så det blev födelsedagsfirande för hela slaten med tårta och allt, jättetrevligt var det!
Jag och en annan kompis hade gått ihop och köpt födelsedagspresent tillsammans, det blev ett par jättetuffa PILGRIM örhängen. Hoppas att dem uppskattades :)
Kort och gott, fredagen blev riktigt lyckad!

Lördag 2/6
Kära syssling E kom på besök och sov över, blev en hel del skratt och prat. Lite shopping hanns också med och på kvällen blev det mys med hyrd film.
Jätteskoj :)

Söndag 3/6
Underbart sommarväder, så jag och familjen åkte ut med vår båt och kikade på ett nytt sommarställe, lite plugg har också hunnits med.
Glass i stora lass och läsning har också varit en del av min söndag :)

Har ni gjort nåt kul i helgen?

Just det! I veckan kom min betällning från Bokus, väldigt smart sätt att handla böcker på, beställningen kommer direkt hem i brevlådan.

Bjuder på en bild av lite trevlig läsning.
Åh, vad jag längtar till varma stranddagar med sol, bad och härliga böcker!Läsning

Tjingeling!


Dagens önskeoutfit!

Dagens önskeoutfit


Man blir bara så lycklig när man vaknar upp och tittar ut och upptäcker att solen äntligen skiner, och att sommaren är på väg! Outfiten ovan hade jag mer än gärna dragit på mig idag och svassat omkring i, den är helt underbart somrig och fin!

Vita shorts med lätt paperbagwaist -
Miss Selfridge
Vitt baslinne - H&M
Silvrigt nagellack - Depend (tror jag, blev osäker nu...)
Metallic ballerinas i silver - Asos
Långt rosetthalsband - M925
Solglasögon i wayfarersmodell - Topshop
Metallicbag -Miu Miu, Net a porter

Idag kommer äntligen min kära syssling hit, som jag och min bror har längtat! Det ska bli så kul, men än så länge har vi inte planerat vad vi ska hitta på, det får vi se. Nu ska jag äta frukost, men jag återkommer med fler uppdateringar senare idag som plåster på såren för min minimala bloggning denna vecka!
Vad ska ni hitta på en härlig lördag som denna?

Ciao, så länge!

Fullspäckad fredag!

Denna fredag har varit fullspäckad, därför har jag inte hunnit med att uppdatera bloggen... Fy skam!
Men nu väntar en välförtjänt helg och jag lovar att blogga i massor, jag har faktiskt en hel del att skriva om och visa er läsare, så håll till godo!
Jag bjuder på en outfit från arkivet så länge, så hör jag av mig imorgon igen!

Outfit