Bloggpaus,

Hejsan allihop! Jag tänkte bara meddela att jag tar en kort paus från mitt bloggande. En vecka ungefär, hör av mig igen om en vecka!
Men tills dess, take care!

Dagens Outfit

Dagens Outfit:

Dagens Outfit

Jag har egentligen inte tid att blogga, därför ska jag snabba mig lite. Men jag ville hinna med att lägga in en Dagens Outfit även idag, så här kommer den :)
Foto: Min lillebror ;P

Dagens Outfit:
Svart klänning/Kjol - MQ
Svarta strumpbyxor - ?
Vita Benvärmare - ?
Vit T-shirt - Bik Bok
I håret (syns ej på bild) Svart och vitt hundtandsmönstrat diadem - Gina Tricot

Solglasögontrender våren 2007

Solglasögon

Förra årets gigantiska glasögon-mode håller i sig även våren 2007. Det är antingen minismå eller superstora glajjor som gäller. Nytt för 2007 är att svart inte längre är den hetaste färgen - nej, för den riktiga fashionistan är det vita bågar som gäller i vår. Jag hittade dessa supersnygga glajjor till budgetpris på ellos hemsida. De skapar verklgen ett starkt VILL HA begär. Möjligen ett nytt tillskott på min födelsedags önskelista ;) Helt lost på dessa brillor precis som jag? Klicka
här!

22/2 Min nationaldag ;)

Mitt sista prov innan sportlovet är äntligen avklarat, jag tror att det gick bra, men man kan aldrig vara säker när det gäller engelskans grammatik. Engelskan är språket med tusen regler och lika många undantag...
Men nu till en rolig sak. Jag har bestämt att den här dagen, den 22 februari, ska bli min egna nationaldag :) Idag har jag nämligen avklarat en sak som tyngt mig ett tag nu och som jag dragit mig för att göra, och jag fixade det! Jag är jätte stolt över mig själv ;)

Well, jag återkommer senare med en Dagens Outfit, om jag hinner, men det borde jag hinna!
Ha det bra!


Dagens Outfit

Dagens Outfit:

Dagens Outfit
Nu är jag färdigpluggad inför morgondagens Engelska prov, skönt! Så nu hinner jag lägga in en Dagens Outfit också.

Blå Jeans - JC
Rutig skorta utan ärmar - EDC by Esprit
Svart långärmad tröja - Esprit
I håret (syns ej på bild): Tunt, svart diadem - H&M

Ha en fortsatt trevlig onsdagkväll!

Stövlar och benvärmare

Idag är det onsdag, det innebär att det bara är två dagar kvar tills det är SPORTLOV! :D
Idag har vi haft Spanska prov, det gick bra :) Skönt att det är över, nu har vi bara ett prov kvar den här veckan, och det är engelska grammatik imorgon..

Jag tänkte faktiskt inviga min nya kategori idag, med ett enkelt litet trendtips.

Du behöver:
Ett par stövlar
Ett par benvärmare/knästrumpor

Det enda du behöver göra är att låta lite av benvärmarna/knästrumporna sticka upp ovanför stövelskaftet och du har helt plötsligt ett par superfiina och trendiga fossingar, enkelt? JA!

Vi hörs :)



Jag har infört en ny kategori :)

Nu har jag infört en ny kategori här på min blogg, det fick namnet STILTIPS. Under den här nya kategorin kommer jag att ge er läsare små enkla tips som enkelt tar en dagsoutfit till en ännu högre trendnivå :) Hoppas ni kommer att gilla den nya kategorin!

Fettisdagen

Semla
 Hej allihopa! Idag är det tisdag. Men inte vilken tisdag som helst, DET ÄR FETTISDAGEN! Det innebär att man ska äta massor med smaskiga semlor. Jag har ätit en semla hittills idag, skolan bjöd på en semla till efterrätt, den var faktiskt ganska god, om man tänker på att det var skolans semla. Men jag ska äta en till semla ikväll, mamma är på konditoriet och handlar nu, mums :9
Tänkte faktiskt lägga in en "Dagens Outfit" idag, men när jag kom hem upptäckte jag att kameran inte har några batterier kvar, gaaah! Det blir aldrig som man har tänkt sig... Får se om jag kanske hinner lägga in den ikväll istället, då kameran har laddat lite :) Imorgon har jag Spanska prov. iiiiih :S :P Måste nog börja plugga snart...
Förresten, hittade en kul lista hos madde,

DAGENS HUMÖR: Har varit mestadels glad, men jag har också varit lite på surhumör...
DAGENS KLÄDSEL: En svart tröja med puffärm och en rosett under hakan (låter skumt, men den är lite svår att förklara), under den, en långärmad grå baströja, ett par svarta stuprör och ett par grå knästrumpor.
DAGENS FRISYR: Bad hairday, mitt hår har varit elektriskt :/ Men utsläppt med diamdem.
DAGENS MUSIK: Fix you - Coldplay
DAGENS FILM: Har inte tittat på någon film...
DAGENS MAT: Det måste väl bli semla, om det nu räknas som mat?
DAGENS SAKNAD: Någon av mina närmaste vänner, er släpper jag inte, det vet ni!
DAGENS LÄNGTAN: SPORTLOOOV <3
DAGENS HAT: ?
DAGENS ÄLSKA: Att åka skidor
DAGENS VILL: Shoppa, det var faktiskt ett tag sedan nu.
DAGENS VILL INTE: Plugga Spanska...
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE: Bli förskyld inför sportlovet
DAGENS MYS: Äta semla :)
DAGENS GÅ UPP: 06.35 Usch :/
DAGENS JAG ÄR: BRA :)


Söndageftermiddag

Söndageftermiddagar är alltid lite trista. man vet att det snart är måndag och åter dags för skola, och att det sedan är jättelåååångt till nästa helg.
Jag får väl trösta mig med att det snart är lov, det ska bli helt underbart!!!
Usch, jag måste hinna med att plugga idag också... Imorgon har vi Matteprov, funktioner VG/MVG del. G-delen blev vi av med i torsdags, fick alla rätt då rå ;D *stolt*

Såhär ser min kommande vecka ut:
Måndag: Matteprov, Simhopp och göra läxor.
Tisdag: Slutar sent och därefter hem och plugga inför Spanska provet.
Onsdag: Spanska Prov, och pluggning inför Engelska prov.
Torsdag: Engelska prov, förhoppningsvis lite ledig tid, packa.
 Fredag: SPORTLOV :D

Gör ditt egna halsband

Läste i en tidning att en av de kommande halsbandstrenderna blir en enkel kedja med en stor "spå kula" dinglandes på magen. Tänkte att det inte kunde vara så svårt att göra ett eget sådant halsband, och här nedan ser ni resultatet:
(tyckte faktiskt att det blev lite gulligt :P)
Smycke

GÖR SÅ HÄR:

Du behöver:
En lång silvrig kedja
En stor pärla a la "spå kula"
En gammeldags dekoration att placera under pärlan.
En stålpinne att trä pärlan och dekorationen på.
Tänger
Små stålöglor

Beskrivning:
Kapa kedjan i önskad längd med an avbitartång. Trä på dekorationen och pärlan på en stålpinne, lämna ca 1 cm av stålpinnen så att du kan böja till den biten och därmed förhindra att pärlan åker av. Fäst båda ändarna av kedjan i en stålögla och häng på hänget du precis gjort med pärlan och dekorationen. Klart!

Ett enkelt och jättekul sätt att fixa trendiga smycken på :)
Alla tillbehör finns att köpa på Pärlshopen

Kika in på deras hemsida för mer insperation:
http://www.parlshopen.se/

Vidare till finalen i Globen...


VINNARNA

Vidare till finalen i Globen...
(Sebastian Karlsson till vänster & Måns Zelmerlöv till höger)


Idag var det Melodifestivalen igen, och vidare till finalen gick Idol 2005 kompisarna Sebastian Karlsson och Måns Zelmerlöv! Riktigt bra enligt mig! Sebastians låt var grym, men även Måns låt var helt okej!

Sebastian tävlade med "When the night comes falling" och Måns tävlade med låten "Cara Mia".
Vidare till Andra Chansen gick:
Nanne Grönvall - Jag måste kyssa dig
Sonja Aldén - För att du finns
 

Dagens outfit

Dagens outfit

Tjolahopp :) Helg är helt underbart, eller hur? Jag har spenderat min lördag tillsamans med min kompis, superkul :) Men det gör visst att jag inte hinner bjussa på fler än 1 outfit från min garderob idag, men jag siktar på att hinna lägga in fler outfits imorgon :) Idag har mitt klantiga jag pajat en lucka som man fäller ner när man vill komma åt USB portarna på datorn. Jag trodde att man med "våld" skulle dra ut luckan, när det som i själva verket behövdes var ett litet tryck... Det resulterade i att tryckgrejen pajade så nu går luckan inte att stänga. Ja, vad säger man? Skickligt, kanske? (Jag undrar om någon ens förstår min konstiga beskrivning... äh whatever :P) Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!

DAGENS OUTFIT;
Hundtandsmönstrad tröja med puffärm - Gina Tricot
Svarta stuprörsjeans - Cheap Monday
Halsband - Tillverkat själv

(ÅTERKOMMER SENARE MED HUR MAN TILLVERKAR HALSBANDET)



OBSERVERA

Om ni tycker att jag skriver med för liten text så att det är svårt att läsa (låter jättefånigt, men jag menar det!) så måste ni säga till! :)

JAG VILL HA ETT HJÄRTHALSBAND!

God dagens! Idag är det fredag igen, tiden går så fort! Jag vill bromsa in nu när det är helg så att man hinner vila upp sig ordentligt, men nej nej, det går ju såklart inte.
Jag är just nu helt besatt av hjärthalsband, vill ha, vill ha, vill ha!!! Ser så fina hjärthalsband överallt, får nog ge mig ut på en shoppingrunda snart och se om jag kan skörda ett :)
Jag tror att jag ska bjuda på lite fler outfits från min garderob, kanske imorgon, vi får väl se :)
En dagens HOT and NOT borde jag väl hinna med också :)

HOT; HJÄRTHALSBAND
Inte så oväntat kanske, som jag tidigare sa är jag helt besatt av dessa ûber söta accessoarer, trendiga som tusan är de också! kan det bli bättre?

NOT; SNÖBOLLAR I SKALLEN
En kall blöt snöboll rakt i huvudet tackar man helst nej till.  Tyvärr drabbades jag av detta öde på väg tillbaka till skolan från gympan idag. INTE kul kan jag tala om! Har folk inget bättre för sig än att stå och slänga snöbollar i huvudet på andra?

Glad alla hjärtans dag i efterskott!

Kom just på att det var Alla hjärtans dag igår, och att jag inte skrev i min blogg då.. Fy skam! Tänkte bara säga att jag hoppas att ni hade en riktigt trevlig alla hjärtans dag! Själv hade jag en bra Alla hjärtans dag, Vi var på bio med skolan och på kvällen fick jag en jättesöt påse med härliga godishjärtan av min underbara familj :) De sitter jag och smaskar i mig nu :)
Nej, nu måste jag plugga!
Au revoir!


(Lite gulligt hjärthalsband från www.asos.com)

Hot and Not,

HOT AND NOT:

HOT: KLÄNNINGAR
Denna vinter har bjussat på ett enormt utbud av snygga klänningar. Jag själv faller just för tillfället ofta för klänningar i svart eller grått, som man sedan piffar upp med tredndiga accessoarer. Här får du några tips hur du enkelt blir trendigast på stan, i skolan eller på jobbet, med en klänning som bas:

Ser klänningen ut som den nedan välj då en annan snygg tröja att ha under. Nu i kyliga tider är en långärmad baströja eller en tröja med en liten krage att rekommendera om man inte vill frysa. Under klänningen bär du tjocka strumpbyxor/leggings, vill du uppnå den riktiga lager på lager känslan kan du även dra på dej ett par benvärmare eller knästrumpor. I håret sätter du ett enkelt diadem. Är klänningen väldigt enkel kan du med fördel ha ett berlockhalsband hängande runt halsen. På fötterna kan du ha ett par grövre stövlar där du låter knästrumporna/benvärmarna sticka upp lite ovanför stövelkanten för exta trendigt resultat. Du bör nog inte andvända alla tipsen på samma gång, det kan lätt bli lite plottrigt, välj ut det du tycker passar bäst till din klänning, för alla tipsen är lika trendiga.

Är inte klänningen nedan helt fantastiskt fin, jag har en liknanade, men jag skulle inte tacka nej till den här i alla fall :) Den här godbiten hittar du här;
http://www.asos.com/Coleen/Pinafore-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=140905&cid=2632

ENJOY!

Hot and Not


NOT: MAGTRÖJOR
Magtröjor är ett stort BIG NO NO i modevärlden just nu. Och jag personligen hoppas att de inte kommer att komma tillbaka på ett bra tag! Nej, vill du vara trendig ska du nog satsa på de lite längre tröjorna. Gärna med A linje formning, som vi inte vill släppa riktigt än..

SOLO, tidningen för dig med det stora modeintresset

SoloJag måste tipsa om en tidning med grymma moderepotage, SOLO. Tidningen innehåller en massa mode, både budget- och lyxmode. De ger roliga tips som gör det lätt att lätt hänga med i svängarna. Jag har själv det nyaste nummret som ligger och väntar på att läsas, typiskt att man aldrig har tid! Appropå tid, det känns som om jag har pluggat alldeles för lite till mitt kommande matteprov, funktioner. Det här blir dagens löfte;
IMORGON SKA JAG PLUGGA MINST TVÅ TIMMAR MATTE, OCH DÄRMED BASTA!


(hittade tyvärr ingen hemsida till SOLO, men kika i tidningshyllorna i en affär nära dig, så ska du nog hitta tidningen)

Dagens Outfit

Förlåt, förlåt och förlåt för att jag inte skrev något igår! Men jag hann verkligen inte, direkt efter skolan var jag med min pappa på Stadium och inhandlade ett par nya täckbyxor, mina gamla var på tok för korta. Därefter var det raka vägen till simhoppet för att träna, och när jag väl kom hem från simhoppet var klockan tjugo i åtta, dags för middag! Sedan var det bara att börja packa för dagens resa till Kungsberget med skolan. Skidor,pjäxor, stavar, hjälm, vantar, underställ och matsäck skulle fram. Det tog sin lilla tid, och hux flux var det dags att gå och sova. I morse gick jag upp 05.00, bussen till Kungsberget skulle gå från skolan 06.30, grymt tidigt, men mysigt ändå!  När vi väl kom fram var det bara att ge sig ut i backarna, underbart!
Just ja, kom på att jag skulle lägga in en dagens outfit. Tyvärr är det här söndagens outfit ( idag var det ju bara skidkläder som gällde), men jag tyckte att den förtjänade en plats som dagens outfit ändå :)
Ha en fortsatt trevlig tisdag kväll!

Dagens Outfit

DAGENS OUTFIT:

Grå långärmad baströja - H&M
Marinblått linne med satin rosett - Svea
Svarta jeans - Cheap Monday

God Kväll!

God Kväll allihopa :) Har just avslutat mitt matteplugg. Jag ska ha matteprov på Torsdag, så tills dess blir det att studera funktioner tills ögonen blöder ;) Nä skojja ;P Som tur är så är pappa jättebra på att förklara så jag känner mig ganska väl förberedd nu. Jag har kommit på att den här veckan kommer att bli ganska fullspäckad, så därför vet jag inte om jag kommer att hinna blogga så mycket, men jag ska göra mitt bästa för att hinna med :)
Jag måste bara tipsa om en grym modeblogg med kul läsning och roliga modetips;
http://maddesmode.webblogg.se
Ha det bra!

Morgonpigg :)


God morgon :)
Jag kunde inte somna om.. Låg och tänkte på allt jag ska göra idag, och när jag kom fram till att det var roliga grejer så var det omöjligt att somna om! Då kom jag på att jag kunde skriva lite i bloggen :)
Såg ni melodifestivalen igår kväll? Jag satt själv fastspikad framför tv:n, Melodifestivalen är ett måste! De två bidrag som gick direkt till final var;
Den otippade lärarinnan från Munkedal, Marie Lindberg - Trying to recall
Och det välkända bandet The Ark - The worrying kind
Jag hejade på The Ark, men Maries låt var också lite gullig!
Vidare till andra chansen gick:
Jessica Andersson-Kom
Jimmy Jansson-Amanda


Melodifestivalen

(Marie Lindberg och Ola Salo från The Ark)

Idag ska jag fixa i mitt rum, det ska målas om så därför måste en del saker packas ned i flyttkartonger, jag ska också gå på bio med mamma och mormor och se "Underbara Älskade", nån som har sett den?

Mina kära Mc-inspererade stövlar,

StövlarIdag är det lördag och jag är i full gång med att fixa på mitt rum ( det är ganska stökigt, plus att jag håller på att göra om litegrann). Men som jag lovade igår så skulle jag uppdatera er med lite mode idag, och jag måste ju hålla vad jag lovar :) Till en början måste jag hylla mina Mc-inspererade stövlar, de är helt underbara att spatsera omkring i, och faktiskt funkar dom till det mesta :) Jag köpte mina mc stövlar på Wedins, och när jag kollade efter så var dom visst från Don Donna.
Jag återkommer senare idag med en lista över mina 10 modemåsten denna vinter :)
Ciao,



Äntligen fredag!

Mascara

Äntligen är det Fredag, som man har väntat.. Men ska jag vara ärlig har den här veckan gått grymt fort, svisch sa det och så var det fredag igen :) Tyvärr hinner jag inte med att skriva så mycket just nu. Men jag lovar att imorgon kommer det en massa modenyheter! Tills dess får ni hålla till godo med dagens tips:
Max Factors Masterpiece
En gudomlig mascara som fångar upp de allra minsta fransarna och dem ger ett fylligare och tätare intryck. Jag tycker att den funkar kanon! Inte är den dyr heller, kostar omkring 140 pix.
Nej, nu måste jag äta, och sen ska jag titta på Let's Dance :)
Trevlig fredagkväll!


Underbar Klänning Top Shop


Klänning
Är den inte underbar den här klänningen? Så enkel, men ändå söt som en sockerbit. Matcha med ett par tjocka leggings och benvärmare/knästrumpor och ett sött diadem och du har en perfekt outfit för dagen. Funkar även kanon bra som tunika till ett par jeans och ett par grövre mc-inspererade boots, so fab! Top Shop har en mängd underbara klänningar, checka in deras hemsida för att hitta just din favorit:
http://topshop.com

                                                                                                    

LÄNGTARLÄNGTARLÄNGTAR

LOOKS AMAZING, RIGHT?

LÄNGTARLÄNGTARLÄNGTAR

Jag kan knappt bärga mig tills jag ska få kasta mig ut i backarna på sportlovet, det ska bli SÅ kul! Någon mer än jag som är tokig i att åka skidor? :)



DKNY-Be delicious

DKNY-Be delicious
Tjoflöjt (kan man säga så?)
Har precis gjort mina läxor, jag började 16.20 och blev inte klar för ens 18.10, skolan tar grymt mycket tid, tur att jag fick lite tid över så jag hinner tipsa er om min absoluta favvo parfym just nu, det är DKNY-s Be Delicious, den doftar helt underbart och kan förgylla ens dag på nolltid. En fräsch lite fruktig doft bjuder den på, jag har fallit pladask för den lilla godbiten.
Tjohoo imorgon är det Fredag ;D Tänk vad tiden går fort!


Jag har skapat en blogg,

Hej allihopa, nu har jag skapat en blogg, det ska bli kul, men jag kan inte så mycket så det blir till att lära sig.. :) Jag kanske borde presentera mig, som den modenörd jag är kommer jag troligen att blogga en hel del om mode, men även om andra saker som intresserar mig.
Take care :)

 

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!