Dagens önskeoutfit!

Dagens önskeoutfit
Hejkon Bejkon!
Jag ber om ursäkt för senaste tidens glesa blogguppdatering, jag kör på detta lilla citat, "So much to do, so little time". Den lilla fritid jag lyckats skrapa ihop har jag därför ägnat åt vänner och familj. Skolarbetet stjäl, som ni förmodligen redan känner till, otroligt mycket tid, usch! Jag ryser då jag tänker på att jag kommer att vara tvungen att begrava näsan i SO boken en stund även idag, om jag överhuvudtaget ska ha en chans att dunka in allt jag behöver kunna för att klara det feta provet på torsdag...
Annars har jag haft en finfin helg! I fredags eftermiddag strosade jag omkring i affärer med mamma och mormor och köpte upp mig på ett helt gäng härliga strumpbyxor i olika färger! Lördagen tillbringades tillsammans med kompisen JU, det blev bland annat en tripp till IKEA då hon skulle inhandla lite nya saker till hennes rum, en hel del skratt och prat och nostalgiska upplevelser då vi kollade gamla foton på datorn hemma hos henne, jisses vad små alla var! På tal om IKEA så har dem redan plockat fram julartiklarna! Det är liksom en och annan månad kvar till julen, men tydligen ska det börjas i tid.

Nåväl, ovanstående outfit skulle jag i alla fall absolut inte tacka nej till att dra på mig en dag som denna, den är ju bara för underbar!

Rutig blus -
Lindex
Stickad basker - Lindex
Jeans med tuffa dragkedjedetaljer  - Top Shop
Kappa - Ellos
Armband - Kyssjohanna
Skoletter - Soft Grey, La redoute


Historien om Belles biologipluggande,

Jag har upptäckt en sak, att jag och min kära biologibok inte passar så särskilt bra ihop. Tyvärr måste jag ändå försöka bli bästa vän med den nu när vi har feta No-provet på fredag...
Tur var väl det, att jag hann umgås en stund med kompisarna M, Ma, Mat och Al och få lite energi innan jag begravde näsan i biologiboken tidigare idag.

Nu hade jag helst utav allt bara velat krypa upp i soffan bland en massa härliga kuddar och filtar kikandes på gamla avsnitt av
The O.C, men det kan jag ju bara drömma om.

Vem bär den bäst?

Just nu känns den lilla paljettklädda klänningen hetare än någonsin. Två celebriteter som valt att haka på trenden är Hayden Panettiere och Vanessa Hudgens, dessutom har båda valt att klä sig i exakt samma dress. Så frågan är, vem bär upp den lilla glittriga bäst?

Modeduellen 
(Hayden Panettiere till vänster, Vanessa Hudgens till höger)


Personligen tycker jag att Hayden tar hem den här fighten, klänningen bär hon upp finfint, dessutom låter hon dressen tala för sig själv och använder sparsmakat med accessoarer, vilket ser mycket proffsigt ut! 
Det skadar heller inte att peep toe-pumpsen i svart lack är alldeles underbara!

Men beslutet ligger hos er läsare, så därför frågar jag er, vem av tjejerna tycker ni bär upp klänningen bäst?
Tveka inte, klicka gärna iväg en kommentar!


Någonstans ute i cyberrymden cirkulerar mitt försvunna inlägg just nu...

Efter att ha skrivit ett långt inlägg som när jag precis var färdig bara försvann ut i cyberrymden, känner jag tyvärr ingen insperation alls att försöka skriva ett nytt. 
Har i alla fall haft en toppen helg och umgåtts med olika kompisar, hoppas att även ni har haft det jättehärligt!

Tänkte publicera några bilder på den senaste veckans shoppingskörd, det är inget speciellt, mest lite nytt till basgarderoben som inhandlats av mamma. Men jag har också lagt vantarna på ett par ursöta, höstiga ballerinas i svart lack.

1

1 vitt ribbat linne i 100% bomull - JC Längden på linnet är helt perfekt, har faktiskt saknat ett vanligt vitt linne i något längre modell.
2 vanliga vita linnen - MQ Dessa linnen är då riktiga trotjänare, jag bär dem under nästan allt numera!

2



Dessa ballerinas fick följa med mig hem efter en snabbvisit på Din Sko förra helgen, de kommer fömodligen att användas flitigt under hösten, fast inomhus förstås. Utomhus blir det stövlar som gäller!

Hälsning från pluggisen

Är hemma från skolan nu, våra onsdagar stavas underbara då vi slutar redan 13.20! Ska allra först ta itu med lite skolarbete, därefter utlovas blogguppdatering!
Ha en fortsatt trevlig onsdageftermiddag allihop :)

Dagens look

Jag skulle hemskt, hemskt gärna idag spatsera omkring i nedanstående outfit. Klänningen är fullkomligt underbar!

Bild lånad av:
Nina
Outfit: H&M

Dagens look

Händelserik helg!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade senast, jag har varken haft tid eller tillräckligt med insperation för att uppdatera bloggen. Men nu ska här bli ändring!
Den här helgen har verkligen svischat förbi med rekord fart måste jag säga, alldeles för fort har det gått, och om jag känner mig själv rätt kommer förmodligen söndagsångesten att komma krypandes inom en snar famtid...
Nej, nu får det vara slut på klagandet, jag har ju trots allt haft en toppenhelg!

I fredags eftermiddag umgicks jag en snabbis med kompisen A, vi gjorde varm choklad,värmde kanelbullar och satt och pratade om allt och ingenting en stund. Härligt, härligt!
Efter middagen bar det av hem till kompisen E på tjejkväll med polarna i klassen. Film, onyttiga snacks, musik samt en liten kvällsprommenad i den något kyliga kvällen, var allt en del i min mycket skojiga fredagkväll!
Igår drog jag iväg till kompisen JU och umgicks med henne hela dagen, det var precis lika roligt som det alltid brukar vara!
På kvällen bar det av på resturang tillsammans med familjen och några kompisar. Pappa, som nämligen fyller 45 bast imorgon, skulle firas. Av en ren slump stötte jag ihop med min gamla kompis An på resturangen, det var verkligen hur kul som helst att ses och snacka en stund!
Senare på kvällen våldgästade jag och kompisen Da, inklusive resterande människor från middagen på resturangen kompisen Ke med familj för att gratulera henne på födelsedagen i efterskott. Mycket prat och skratt blev det!

Nej, nu hinner jag inte skriva mer för tillfället, ska nämligen iväg med pappa och titta på skor. Hör av mig senare igen!

Tisdagkväll,

Hallå, hallå!
Till att börja med vill jag be om ursäkt för den senaste tidens usla blogguppdatering. Helgen tillbringades utan tillgång till dator ute på landet. Jag plöjde igenom en hel hög modetidningar, myste under en massa filtar framför tv:n samt umgicks med mina kusiner. Härligt, härligt!
Nu är jag i all fall hemma igen, och åter tillbaka i skolan. Tyvärr stjäl pluggandet en del av min fritid, och det bidrar till att bloggen blir lidande, men jag lovar att försöka bättra mig på uppdateringsfronten!
Ikväll tänker jag i alla fall unna mig en välförtjänt stund framför tv:n tittandes på Idol tillsammans med familjen. Men allra först väntar morgondagens franskaläxa på att bli avklarad... Inte något man hurrar över direkt, men det måste göras.

Kanske vore det ingen dum idé att klicka hem lite vardagslyx i form av ett gäng acetonfria, nagellacksavlägsnande wipes från
Asos. Förpackningen är härligt flickig och priset otroligt lågt, 28 kr för en förpackning á 15 wipes är ju nästan gratis!
Nagellacksborttagning

Snyggt á la Hayden Panettiere

Hayden Panettiere

Bild:
Ninas blogg

Wow, Hayden, det där gjorde du bra! En ursnygg outfit som bärs upp avundsvärt bra, toppar gör hon med ett par riktigt fina solglajjor i wayfarersmodell. Avslappnat men ack, så snyggt!

Tillbakablickar,

Hejsan!
Förlåt, förlåt, förlåt för veckans usla blogguppdatering! Jag ska försöka bättra mig och blogga oftare! Hm.. jag undrar hur många gånger jag försäkrat er läsare om "att nu jag ska minsann bli bättre på att uppdatera bloggen",... ganska många skulle jag tro!

Lördag 1/9
Tog först en sväng in till stan med mami och lillebror. Brorsan skulle nämligen inhandla en höstjacka. Det blev en riktigt snygg variant från Fred Perry! Därefter drog jag till kompisen JU, vi hade som vanligt jätteroligt med en hel del prat och skratt. Strax efter att jag landat hemma igen, bar det iväg till några andra kompisar. Hela kvällen tillbringades hos dem, vi käkade en smarrig middag, pratade, skrattade och "slötittade" på Kill Bill. Trevligt, trevligt!

Söndag 2/9
Efter min smått intensiva, men jätteroliga lördag, ägnades söndagen åt att bara slappa. Bland annat bläddrade jag i trevliga modemagasin och bakade smarriga kanelbullar. Mysigt!

Måndag 3/9
Skola, och därav tidig uppstigning. På eftermiddagen bar det iväg till simhoppsträningen. Jag hade planer på att inhandla en ny baddräkt, men tyvärr hittade jag ingen som föll mig i smaken, så det blev inget av mina baddräktsplaner. En hel del plugg väntade snällt på mig när jag kom hem från träningen, så det var bara att sätta igång...

Tisdag 4/9
Skola, precis som vanligt. Frammåt dagen började det regna och det som börjat som lite mysigt höstregn resulterade i världens oväder! Jag som inte tagit med något paraply till plugget fick promenera (läs, rusa) hemmåt i skyfallet, inte roligt! När jag steg innanför dörren var det som om jag precis klivit ut ur duschen! Jag var smått irriterad kan jag tala om...
Eftermiddagen blev desto bättre, jag tillbringade en rolig timme hos min sångpedagog. Första tillfället efter sommaruppehållet och gud så kul det var!
Klockan 20.00 bänkade jag och min kära familj oss framför tv:n för att kika på premiäravsnittet av Idol 2007, ett mycket roligt program enligt min mening :)
Lite pluggande hann jag också med.

Onsdag 5/9
Veckans lyxigaste dag! Vi började klockan halv tio och tillbringade hela dagen ute i solen på en stor gräsmatta. Mentorsdag stavas lyxen. Vi tog med oss matsäck och "chillade" (som vår mentor uttryckte det när han försökte verka ung och cool) hela dagen. På eftermiddagen hade jag klipptid, så jag kilade iväg till frisören. Hann göra ett besök på Kicks också, där jag inhandlade en ny
mascara.
På kvällen satt jag fastklistrad framför Idol, dessutom ägnade jag lite tid åt min SO läxa. Duktig!

Torsdag 6/9
Eftermiddagen har tillbringats tillsammans med kompisen A, vi har pratat, skrattat, käkat hembakta kakor och pluggat lite. Mycket skoj! Annars har jag inget speciellt att berätta. Nu väntar snart middag och därefter ska jag bänka mig framför Idol. Jag borde städa på mitt rum, men vi får se om jag hinner...

Nu vet ni att bloggen fortfarande lever i alla fall!
Jag hör av mig senare!
Tjingeling

Måndag,

God Morgon!
Steg upp klockan tjugo i sju i morse, och gjorde mig klar oväntat snabbt, så nu har jag 10 minuter över, som jag kan ägna åt bloggen. Toppen!
För jag misstänker att jag inte kommer att hinna blogga så mycket idag.. Först är det skola, därefter beger jag mig hemmåt en snabbis för att äta något och packa simhoppsgrejerna. Sedan bär det av mot simhoppet, och idag måste jag åka extra tidigt, då jag ska kika på en ny baddräkt i shoppen på badhuset. När jag kommer hem efter smhoppet, har jag SO läxan att tänka på... Så dagen är som ni märker ganska fullspäckad! Men jag ska göra vad jag kan för att hinna med att posta yttligare ett inlägg senare idag!

Oj, vad klockan går fort! Nu måste jag börja bege mig mot skolan!
Later!

Kanelbullar!

Är mitt uppe i ett kanelbullsbak, degen jäser för tillfället, så jag passar på att checka in lite bloggar så länge.
Fast nu måste jag nog lämna datorn och titta till degen en sväng! Jag hör av mig senare ikväll igen.

Kanelbullar 

Dagens Önskeoutfit

Hejkon Bejkon!
Jag ber om ursäkt för gårdagens bloggtorka, men jag hade fullt upp hela dagen, precis som vanligt! Som kompensation tänkte jag senare under dagen i alla fall sammanfatta vad jag haft för mig under helgen, för dem som nu skulle råka vara intresserade.
Tills dess, får ni hålla till godo med en önskeoutfit, som jag mer än gärna skulle dra på mig någon kommande kylig höstdag!
Dagens Önskeoutfit

Skinnjacka -
Lindex Barnavdelning
Svarta jeans i stuprörsmodell - Top Shop
T-shirt med ansiktstryck - Lindex
Ray Ban Wayfarers solglasögon
Armband - Kyssjohanna
Svart Mulberry "Bayswater" - Mulberry, Net-a-porter
Sjal - Lindex

Ha en trevlig söndag allihop!