Dagens önskeoutfit!

Dagens önskeoutfit
Hejkon Bejkon!
Jag ber om ursäkt för senaste tidens glesa blogguppdatering, jag kör på detta lilla citat, "So much to do, so little time". Den lilla fritid jag lyckats skrapa ihop har jag därför ägnat åt vänner och familj. Skolarbetet stjäl, som ni förmodligen redan känner till, otroligt mycket tid, usch! Jag ryser då jag tänker på att jag kommer att vara tvungen att begrava näsan i SO boken en stund även idag, om jag överhuvudtaget ska ha en chans att dunka in allt jag behöver kunna för att klara det feta provet på torsdag...
Annars har jag haft en finfin helg! I fredags eftermiddag strosade jag omkring i affärer med mamma och mormor och köpte upp mig på ett helt gäng härliga strumpbyxor i olika färger! Lördagen tillbringades tillsammans med kompisen JU, det blev bland annat en tripp till IKEA då hon skulle inhandla lite nya saker till hennes rum, en hel del skratt och prat och nostalgiska upplevelser då vi kollade gamla foton på datorn hemma hos henne, jisses vad små alla var! På tal om IKEA så har dem redan plockat fram julartiklarna! Det är liksom en och annan månad kvar till julen, men tydligen ska det börjas i tid.

Nåväl, ovanstående outfit skulle jag i alla fall absolut inte tacka nej till att dra på mig en dag som denna, den är ju bara för underbar!

Rutig blus -
Lindex
Stickad basker - Lindex
Jeans med tuffa dragkedjedetaljer  - Top Shop
Kappa - Ellos
Armband - Kyssjohanna
Skoletter - Soft Grey, La redoute


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback