Skolan tar kol på mig!

Yes, rubriken stämmer överrens med nulägets situation. Vi har så extreeemt mycket i skolan så här i slutet av terminen, så jag hinner knappt med annat än att äta, sova och plugga. Tyvärr blir bloggen lidande, men jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan under den här stressiga perioden, förmodligen har det lugnat ner sig redan tills imorgon.
Hör av mig!
En stressad pluggis!


Vandring

God Morgon!
Jag ber om ursäkt för gårdagens uteblivna bloggande, men jag hade verkligen fullt upp med skolarbete, hela eftermiddagen! Idag ska hela skolan ut på vandring, därefter är det sånglektion som gäller och sedan plugga, plugga, plugga inför morgondagens matteprov.
Hör av mig ikväll igen!

Dagens VILL HA!

Är fortfarande inte på världens bästa humör... Har fastnat i matten, och jag börjar känna stressen komma krypande, då jag har ganska många sidor kvar att räkna innan provet, som oturligt nog är redan på torsdag...

Kunde dock inte låta bli att uppdatera och visa er Dagens "Ha begär". Hittade ett par underbart somriga shorts med lätt paperbagwaist hos
Miss Selfridge till det fenomenala priset ca 298 pix!
Helt perfekta, enligt min åsikt!

Paperbag waist shorts

Depp

Fy vad jag känner mig deppig! När jag kom till skolan imorse och lämnade in mina två bilduppgifter jag slitit med under helgen var det första min bildlärare sa då hon såg den ena bilden:
- Njaaa, den här var inte alls lika bra. Armarna är för gummi aktiga, den ser inte så levande ut. Men det syns att du har slitit i alla fall.
(Tur var väl att hon åtminstone uppskattade min andra uppgift)
Tanten kan verkligen konsten att trycka ned sina elever!

Därefter får jag tillbaka min MVG-del, Optik i No:n och får reda på att jag inte riktig nått upp till MVG p.g.a att jag missat på en liten detalj (som förmodligen var tillräckligt viktig för att snuva mig på det högsta betyget...)
Jag var så nära, så otroligt störande!
NO läraren menade dock att jag ändå hade höjt mitt betyg i fysik från VG till starkt VG, alltid något att glädjas åt.
Jag får nog börja se det från den ljusa sidan istället. Mina "depp anledningar" är inte så speciellt stora ändå, VG är ju ett mycket bra betyg.
Men ändå, nu känner jag absolut inte för att sätta mig och plugga matte, som kvällen oturligt nog kommer att ägnas åt.
Hade bara velat dra på mig en jättestor mysig tröja och mjukisbyxor och krypa upp i soffan med en bra bok.
Man kan ju alltid drömma.
Nej, Plugga var det ja!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, BÄSTISKUSIN!

Idag fyller min favorit kusin vitamin fjorton år! Därför ägnar jag ett inlägg till denna helt underbara tjej, always and forever, right?

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!


Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år,
ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade år!

t?rta

Beställning från bokus.com

Nu har mamma och jag beställt lite sommarläsning till mig från Bokus. Perfekt med lite färsk läsning till alla kommande stranddagar! Paketet kommer förmodligen nerdimpandes i brevlådan om några dagar, ååh, vad jag längtar!

Detta klickades hem idag:



(Klicka på bilderna för att få dem i större format)

1. Prinsessa i rosa, Meg Cabot - Femte boken i serien om tonårstjejen Mia, bosatt på Manhattan, som plötsligt får reda på att hon är prinsessa av det lilla landet Genovia. En rolig och ganska lättsam serie, då jag läst de fyra första böckerna känns det som att jag även borde läsa de kvarvarande böckerna i serien.

2. Gossip Girl, Cecily von Ziegesar - Första boken i en serie jag inte tidigare läst, men den har fått bra kritik så boken ska bli spännande att läsa!

3. En shopaholics bekännelser, Sopie Kensella - Boken är omtyckt av väldigt många modebloggerskor, så nu ska även jag testa att läsa den.

4. Det ska bli ett sant nöje att döda dig, Magdalena Graaf - Boken speglar verkligheten och handlar om Magdelena Graafs liv under ett våldsamt förhållande med en man som misshandlar henne. Boken verkar mycket spännande!

Ha en fortsatt trevlig söndag :)

Mors dag!

Halloj!
Härligt med en riktigt lång sovmorgon denna söndag till ära! Igårkväll var jag hemma hos några kompisar, det var verkligen jättekul, men sent blev det! Jag tror att klockan hann bli 02.30 innan jag gick och la mig! Vi sjöng singstar tills rösterna inte orkade mer, hoppade studsmatta mitt i natten och skrattade i massor :D

Idag är det ju morsdag, jag och min bror har redan grattat mamma, hon blev jätteglad :)
Det är så kul tycker jag, att ge bort presenter och göra folk glada!
Nu kan jag i alla fall avslöja vad vi köpte till henne. Hon fick en härlig
Bodybutter från The Body Shop, vi valde en bodybutter från Papaya kollektionen, den doftar verkligen underbart! Dessutom hade vi gjort ett kort och plockat syrénkvistar som vi dekorerade paketet med.

Har ni grattat era mammor på morsdag än?

Nu ska jag ut i det fina vädret och njuta av solen med daimglass och kolasås, mums!
Lite plugg måste jag också se till att hinna med, usch och ve! Men jag måste...


Lindex webshop!

Som nog dem flesta redan vet vid det här laget har Lindex nu öppnat en webshop. Faktiskt tycker jag att Lindex fräschats upp rejält bara under det senaste året, och jag äger en hel del plagg därifrån.
Här är mina favoriter från den nyöppnade webshopen:



Jag gillar särskilt den storblommiga, a-linjeformade toppen. Skulle inte ha något emot att den bosatte sig i min garderob :)
Vilket av plaggen är din favorit?

Sugen på att besöka webshopen? Klicka här!


Belle listar sina favoritbloggar,

Usch, jag har så tråkigt och jag vet inte vad jag ska hitta på... Känner liksom inte för att göra någonting. Jag borde:
-Plugga
- Städa på mitt rum (Det behövs verkligen!)
Men jag känner inte för att sätta igång.

Nåväl, slut på klagandet!


Jag tänkte lista några av mina favoritbloggar för er läsare, dessutom tar jag gärna emot tips på nya beroendeframkallande bloggar, så tveka inte, klicka iväg en liten kommentar, vettja!

Maddesmode - Beroendeframkallande blogg där författaren Madde skriver om mode och annat allmänt. Riktigt kul läsning! Första bloggen jag började läsa i och jag fastnade direkt!

Elin - Rolig modeblogg och en riktig insperationskälla, tjejen syr otroligt mycket och fint blir det också!

Jenny - Rolig blogg där Jenny skriver om allt mellan himmel och jord, men mode är bloggens främsta tema. Ett plus för de många uppdateringarna!

Moderniteter -  Två riktigt modemedvetna tjejer äger denna blogg, de skriver så att det blir roligt att läsa, dessutom har båda två verkligen coola stilar!

Louise - Kära kusin vitamin! Bloggen är skoj att läsa samt främst inriktad på mode.

Linn - Här kikar man in lite då och då. Rolig läsning och snygga outfits.

Matilda - Skriver otroligt roligt, det gör att bloggen blir jättekul att läsa. Bloggen handlar främst om mode, och hon bjuder på många snygga outfits!


Lite fredags shopping!

Idag är det fredag, gud så skönt! En välförtjänt helg ska inte bli dumt. Idag efter skolan åkte jag och min bror till ett centrum där en morsdagpresent till mamma inhandlades :) Tyvärr kan jag inte avslöja vad vi köpte för ens på söndag, annars finns ju risken att hon klickar sig in på bloggen och upptäcker vad hon ska få, och det vore ju onödigt... Passade även på att skörda ett par solglasögon i wayfarers modell från Glitter, ett riktigt fynd vill jag påstå!
Idag kom min vita kofta från H&M på posten, och jag bara älskar den! Vitt är lika med sommar och rosetten piffar upp den rejält! Kommer förmodligen användas flitigt under det kommande sommarlovet.

3

Kofta från H&M

2


Solglasögon i wayfarersmodell från Glitter

Måste även passa på att säga att jag är på jakt efter en bikini, men tyvärr hittar jag ingen som faller mej i smaken... Några tips på var jag bör kika?

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll!


När man inte har någon insperation får en liten lista duga,

Jag har ingen blogginsperation alls just nu, men jag publicerar i alla fall en liten lista, så ni får er en lite uppfattning om vad jag gjort idag.

DAGENS HUMÖR: Glad :)
DAGENS KLÄDSEL:
Typ såhär, men istället för de silvriga ballerinaskorna man ser på bilden hade jag mina svarta ballerinas med ankelrem från vagabond.

DAGENS FRISYR: Utsläppt och fönat, som vanligt. Dock var hårsprayet slut, så jag fick klara mig utan... Katastrof? Nej då, världen gick inte under för det.
DAGENS MUSIK: Hmm...
DAGENS FILM: Mississippi burning (en film vi kollar på i skolan på engelskan just nu)
DAGENS MAT: Mkaronipudding, ingen höjdare precis. Men skolans mat är ju inget att hurra för heller... Till middag, potatisbullar, mums :)
DAGENS SAKNAD: Kusin vitamin, Lollo!
DAGENS LÄNGTAN: SOMMARLOOOV <3
DAGENS HAT: Högen med plugg som ligger och väntar på mig.
DAGENS ÄLSKA: Sommaren
DAGENS VILL: Vara ledig!
DAGENS VILL INTE: Sätta igång med pluggandet.
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE: Se ovan...
DAGENS MYS: Det härliga sommarvädret!
DAGENS GÅ UPP: 08.00, åh, så skönt det var att få sova en hel timme längre än vanligt!
DAGENS JAG ÄR: något skoltrött faktiskt... Men nu är det inte långt kvar!

Tjingeling!

Sött från Topshop

God kväll allihop!
Har faktiskt haft en riktigt skön eftermiddag. Håltimme sista lektionen, underbart! När jag kom hem satte jag mig framför datorn och fixade med bloggen, därefter gick jag ut på altanen och njöt av solskenet med saft och bullar, mums! Lite pluggande har jag också hunnit med...
Tänk, snart är det sommarlov, gaaah, jag är en av dem som längtar så att jag nästan spricker!

Titta en sån söt klänning jag hittade på
Topshop:s hemsida. Är den inte adorable?

kl?nning

Ha en fortsatt trevlig onsdagkväll!
Ciao!

Tillfällig header.

Som ni kanske sett har jag gjort en tillfällig header till min blogg. Men jag blev inte särskilt nöjd... Då jag är så extremt kass på det här med bildhanteringsprogram fick det bli paint för min del. Men om ni har något bättre förslag på hur jag kan göra en finare header få ni gärna lämna en kommentar! Har också bytt bakgrund, det blev mycket somrigare och finare tycker jag. Bloggen är fortfarande under ombyggnad, det kommer ni nog att märka i framtiden.
Hör av mig sen igen, tjillevippen!

Dagens önskeoutfit

Dagens ?nskeoutfit


Denna underbara outfit skulle jag absolut inte tacka nej till att dra på mej någon dag i veckan. Den är helt fantastisk och jag ska inte förneka att jag är förälskad i allt på bilden! GAAAH, VILL HA!!!

Svart Klänning -
Minimarket
Svart väska - Chloé, Net a porter
Rosettörhängen - M925
Berlockarmband - M925
Solglajjor i wayfarersmodell - Topshop
Svarta ballerinas med ankelrem - Vagabond

Idag bakade vi vaniljbullar på hemkunskapen, mums. Fick med mej några stycken hem så jag planerar att bjuda brorsan. Man ska inte vara snål, inte! Dessutom möttes jag av en trevlig överraskning då jag kom hem från skolan, mamma berättade att hon idag beställt en till kofta till mig från H&M, likadan modell som min svrta, fast en vit :) Sånt gör en alltid glad :)
Nej, nu måste jag ta itu med spanska pluggandet, prov imorgon och jag har inte pluggat ett dugg :/
Tjingeling så länge!

BACK ON TRACK

Så, nu kan jag äntligen återuppta bloggandet igen. Anledning till att bloggen pausades ett slag var den att familjen hastigt i onsdagkväll beslöts sig för att tillbringa långhelgen på landet, så där har jag varit i helgen, därför har jag inte haft möjlighet att blogga. Men nu är jag "back on track" igen.
Denna måndag har varit ganska händelserik, jag har bland annat skrivit No prov, sprungit konditionstest (ja, för andra gången, för jag var så missnöjd med min förra tid) och haft simhoppsavslutning. Snart vankas sommarlov, ååååh, vad jag längtar!
Nu måste jag plugga, men det kan hända att jag lägger upp en önskeoutfit så fort jag är färdig, vi får se!
Ciao så länge! :)

Blogguppehåll

Som ni kanske har märkt har bloggen har varit pausad under Kristihimmelfärdshelgen, tänkte bara meddela att jag nu är tillbaka, och att bloggandet återupptas igen imorgon :) Ha det bra så länge och God Natt


Koftan har kommit :)

Idag när jag kom hem från skolan och öppnade brevlådan såg jag den efterlängtade H&M avin ligga som en glad överraskning och vänta på mig och mamma :) Så nu har alltså min svarta kofta kommit. Svart, jag vet, inte världens somrigaste färg precis, men det var ett plagg jag verkligen behövde. Både jag och mamma blev jätteförtjusta i koftorna och funderar på att klicka hem varsin i vitt också, vi får se.

Kofta H&M


Idag har jag haft franskaprov, det gick bra, hoppas jag! Åtminstone kändes det bra, så vi får hoppas på det!
Har även sjungit nu på eftermiddagen, jag har nämligen haft sånglektion, superskoj som vanligt :)
Nu väntar en efterlängtad långhelg, HURRA :D
Ha en fortsatt trevlig onsdagkväll allihop!

JAG ÄR TRÖTT!

Usch, jag är så himla trött! Hur tusan ska jag orka med hela högen plugg som ligger och väntar? Jag måste börja gå och lägga mig tidigare, det blev ganska sent både igår och i söndags. Not good!
Nu till något vi gillar, våren har äntligen kommit tillbaka med sitt härligt soliga väder :) Nu befaller jag att våren inte försvinner igen, så det så!
Idag har jag hållit tal inför klassen, jag pratade om mode. Till min stora glädje gick det jättebra, jag är himla nöjd faktiskt!
Nej, nu ska jag äta nyttopizza till mellanmål och sedan blir det plugg för hela slanten. Hurra! NOT!

Det var länge sedan jag publicerade en dagens här på bloggen, men här kommer i alla fall en bild på det jag hade på mig dagen till ära.
Dagens outfit

Vit T-shirt - Bik Bok
Pastellblå tunika - Sunshine by MQ
Blå jeans - JC
Vita virkade ballerinaskor med rosett - DinSko
Halsband - Har jag gjort själv

Tjingeling!

Måndagkväll

Kortvecka är underbart, bara två dagar kvar till helg och det är ändå bara måndag! Idag har jag simhoppat och sprungit konditionstest i skolan, huuuh säger jag bara! Konditionstest är lika med mardröm!
Appropå ingenting, så har jag skrivit ihop ett tal på engelska som handlar om mode, det ska presenteras imorgon inför klassen, så nu blir det till att öva inför päronen. Sedan ska hela familjen titta på vår inspelade film från Australien resan i höstas, mysigt!
Ha en fortsatt trevlig måndagkväll allihop!

Namnsdag

Idag har jag namnsdag, det har vi firat med glass och jag har fått en liten present, jättemysigt :) Vi firade även min brors namnsdag, fast i efterskott då han hade namnsdag för ett tag sedan.
Idag har jag bl.a
- Gjort lite skolarbete, USCH!
- Gått på morgonpromenad
- Suttit framför datorn
- Hoppat studsmatta och lirat fotboll med min brorsa
- Städat på mitt rum
m.m

Nu ska jag kolla på film, har hyrt Marie Anoinette med familjen, ska bli kul!

UPDATE: Har inte sagt något om vad jag gjorde igår. Gårdagen tillbringades med en kompis, och innan det var jag på skoshopping med mamma. Trevligt, trevligt!

Vår/Sommar planering

Hittade en grymt bra vår/sommar planering på Josefines blogg, tänkte sno den mest för att lista upp för mig själv vad som behöver inhandlas för en komplett vår/sommargarderob. Orginalet hittar du som sagt på Josefines blogg, några ändringar kan förekomma i min version av planeringen.

Jeans/byxor: Jeans är ju en vardagsfavorit trots att våren 2007 är klänningens vår. Men i den här kategorin tror jag att jag har allt jag behöver.
I min samling:
-
Två par svarta jeans från Cheap Monday
- Ett par mintgröna jeans från JC
- Ett par blå jeans i mörk tvätt från JC
- Ett par jeans med raka ben från Fornarina
- Ett par jeans med slitning från Acne (användes sällan)
- Ett par svarta stuprör med vita ränder från Cheap Monday (användes sällan)
- Ett par blå stuprörsjeans från Gul&Blå (användes sällan)

Att skaffa:
- Möjligen ett par perfekt sittande jeans i ljus tvätt
- Ett par mjukisbyxor, alltid användbart men inte så värst trendigt.
- Shorts med paperbag waist!


Klänningar: Jag är fullkomligt beroende av dessa underbart söta och användbara plagg. Tror dock att jag har allt jag behöver även i den här kategorin. Men skulle jag stöta på en underbar klänning kanske jag slår till i alla fall.

I min samling:
-Ett tiotal klänningar i olika färger och modeller.

Att skaffa:
-Som jag sa ovan, har jag nog allt jag behöver i den här kategorin, men stöter jag på en helt underbar klänning kan det ju hända att jag slår till i alla fall.
- Kjol (räknar det till klänningskategorin) med paperbag waist!


Jackor: Jag har faktiskt inte investerat någon vårjacka i år, jag vet inte riktigt varför, förmodligen för att jag redan har det jag behöver på jackfronten. Har dock letat en cool skinjacka, men har inte slagit till på någon. Nu känns det ju lite sent, eller?

I min samling:
- Blå jeans jacka från Mango
- Svart kappa från Top Shop
- Diverse sportigare och vintrigare varianter äger jag också.

Att skaffa:
- Jag skulle inte tacka nej till en skinnjacka.

Skor: Tidigare i vår hittade jag inga skor alls som föll mig i smaken, men nu på senaste tiden har jag hittat en hel del fina par!

I min samling:
- Vita virkade ballerinas från DinSko
- Svarta ballerinas med ankelrem från Vagabond, Nilson
- Vita ballerinas med rosett från Don Donna, Wedins
- Mammas silvriga ballerinas jag brukar låna från Barcelona
- Svarta Converse dojjor från Stadium
- Röd och vit rutiga vans från Nilson
- Diverse vinterskor äger jag också, men dem kommer förmodligen inte att användas så flitigt under sommarmånaderna.

Att skaffa:
- Ett par flipflops måste investeras för att min skosamling ska bli komplett inför sommaren. Annars har jag ju inget att gå till stranden i!

Koftor/tröjor: Har nog det jag behöver i den här kategorin tror jag.

I min samling:
- En massa olika koftor och tröjor i olika färger och modeller.

Att skaffa:
- En svart kofta med rosett från H&M
- En vit kofta med rosett från H&M (En sådan kofta är faktiskt på väg, mamma skickade nämligen efter koftan till mig igår, tack mamsen!)


Väskor: Väskor är något jag faktiskt inte har så mycket utav. Skulle gärna få fyllas på!

I min samling:
-Svart väska (användes som skolväska) i skinnimmitation från Wedins
-Svart väska med prickar på från Australien
-Liten beige väska med trähandtag från Kreta
-Pastellrosa tygväska med dekorationer från H&M
-Diverse andra väskor som sällan används

Att skaffa:
- En riktigt snygg, oversizad, svart skinnbag.

Blusar & Toppar: Har förmodligen det mesta jag behöver i även denna kategori. Men hittar jag något guldkorn någonstans slår jag väl till.

I min samling:
- En mängd olika blusar och toppar i olika färger och modeller bor just nu i min garderob.

Att skaffa:
- En vit T-shirt med stort svart tryck är något jag inte skulle säga nej till.
- En vanlig T-shirt jag kan göra en Minimarket immitation av skulle inte sitta fel.

Övrigt:
- En ny bikini behöver inahandlas
- Ett par solglasögon i wayfarersmodell

HEJA THE ARK!

The Ark

Ikväll får vi hålla tummarna för Sverige och därmed The Ark i Eurovision Song Contest! Jag tror att gruppen har goda chanser i Helsingfors. Vi ska bort till några kompisar ikväll och tillsammans med dem kolla på Eurovision, jag tänker sitta fastklistrad!
Någon mer än jag som ska kolla på den stora finalen? Tror ni att The Ark vinner ikväll? Om inte, vilka vinner då? KOMMENTERA GÄRNA!

Skoshopping :)

Nu är dem köpta, skorna jag suktat efter ett bra tag nu, och jag är SÅ glad! Jag vet att jag varit ganska sent ute när det gäller shopping av vår/sommarskor, det märkte jag då jag var tvungen att ringa runt till ett bra antal DinSKo butiker innan jag lyckades hitta en som faktiskt hade skorna jag sökte i rätt storlek. Det andra paret ballerinaskor inhandlades på Nilson.
I början av våren tyckte jag att jag inte hittade några skor som föll mig i smaken, men så fort jag såg de här två paren ballerinas, klickade det direkt, och nu finns dem alltså i min samling, hurra xD

Virkade ballerinas


Dessa virkade sötnosar har jag skrivit om förrut här på bloggen, på DinSko finner du dem. När dem skulle inhandlas tidigare idag försökte personalen lura på mig ett riktigt sunkigt och smutsigt par. Dem menade på att det var det sista paret de hade kvar. Men då jag tittade bland de övriga skorna av samma modell hittade jag flera andra 37:or. Till sist fick jag i alla fall med mig ett fräscht par.
Nu äger jag ett par likadana skor som en kompis, hoppas du tycker att det är okej ;)

Ballerinas vagabond

Det här paret ballerinaskor är köpta på Nilson, och jag gillar dem jättemycket! Lägg märket till den ursöta ankelremen som även känns rätt trendmässigt i vår. Vagabond är märket. :)

Denna lördags skoshopping gav med andra ord fina resultat :)
Ha en fortsatt trevlig lördag allihop!


Tjohoo, idag är det fredag :)

Den bästa dagen i veckan är helt klart fredagen! Det är så underbart när man vet att man har hela helgen framför sig, härligt! Helgen kommer förmodligen b.la att innehålla lite plugg, men men, mycket skoj ska jag också se till att hinna med! Var ute på skoshopping med mamma och min bror idag. Tyvärr var de två par jag valt ut slut i min storlek, typiskt! Hade tänkt sätta mig och ringa runt till lite olika skoaffärer imorgon och se om jag får napp på min storlek någonstans.
Kvällen kommer att tillbringas framför teven med glass och vindruvor, mysigt!
Tjingeling!

Somrigt från DinSko

Hallå, hallå!
Utmaningen jag pratade om igår har jag försökt mig på idag igen, men det blir inte bra, så jag tror att jag lägger den på hyllan faktiskt. Surfade runt på internet och hittade ett par ursöta virkade ballerinas från
DinSko. Jag har även gått och klämt på dem i butiken, men oturligt nog var de slut i min storlek just då. Har därimot sett dem på en kompis i skolan, och dom är jättefina! Härligt somriga är dem också, skulle absolut inte tacka nej till ett par!

21
Hinner inte skriva mer nu, högen med plugg ligger och väntar... Vi hörs!

Arkivet

Usch, är på tråkhumör och har ingen blogginsperation alls. Jag försökte mig på utmaningen jag pratade om, inte ens den hade jag tillräckligt mycket insperation för att göra. Får se om jag har bättre insperation imorgon.
Däremot blev jag jätteglad då jag loggade in på bloggen och såg att jag fått komplimanger för min egensydda tunika :D På efterfrågan kommer jag att försöka knåpa ihop en sybeskrivning som ska publiceras här på bloggen, så är ni intresserade, håll utkik!
Jag bjuder på lite gamla outfits från arkivet så länge, enjoy!



När man egentligen borde plugga...

Varför sitter jag framför datorn när jag egentligen borde sitta och plugga franska? Det kan man fråga sig!
Jag har sett en jätterolig utmaning som jag ska sätta tänderna i när jag är färdig med pluggandet. Det ska bli kul :)
Uppdaterar igen senare!

Utvärdering utmaningen.

Jag hade tänkt att jag skulle utvärdera utmaningen jag skapade för inte så länge sedan, den som gick ut på att utifrån en byxdress sätta ihop en hel outfit. Och jag måste börja med att säga att alla som valde att delta i utmaningen har gjort jättefina kollage! Tänkte att jag skulle länka till alla bloggar som valt att delta i min utmaning. Här har ni deltagarlistan:

Novegirl
Louise
Jenny
Madde
Lisa
Foffe

Jag lovade också att publicera ett av kollagen här på min blogg. Här har ni foffes outfit.

Foffes kollage

Ni läsare har faktiskt övertygat mig om att byxdressen är ett coolt plagg matchat med rätt prylar!
Nej, nu är det dags för plugg!
Au revoir

Titta vad jag har sytt!

Dagens outfit


Okej, jag vet, bilden på tunikan jag sydde är extreemt försenad! Men, bättre sent än aldrig ;)
Måste säga att det krävdes en hel del tid för att få till den här tunikan utan mönster, men som ni ser blev den klar tillslut och jag är riktigt nöjd. Nu vill jag sy mer! Kanske ett par shorts med paperbag waist, eller är det för svårt tror ni?
Denna outfit hade jag även på mig idag. 

Svart bas T-shirt - Bik Bok
Beige tunika - Har jag sytt själv
Halsband - Har jag också gjort själv
Svarta jeans - Cheap Monday

H&M beställning

Igår kväll innan jag och päronen satte oss och glodde på film, gick jag och mamma in på H&M:s webshop och kikade runt lite. Mamma hade nämligen sett en kofta hon var sugen på att beställa, och så råkade det vara så att jag gått och suktat efter precis samma kofta! Så vi beställde varsin, avin bör dimpa ned i brevlådan redan nästa vecka, aaah, jag längtar! :)
Jag var i valet och kvalet mellan att välja en svart eller en vit kofta. Tillslut blev det den svarta, trots att den vita är lite somrigare. Men jag har redan två vita koftor och jag äger för tillfället ingen svart. Det hade ju varit lite onödigt att beställa en vit kofta till, och fortfarande stå utan en kofta i svart kulör.
Koftan finns även i vitt, ljusgult och limegrönt och har en avtagbar rosett på ena sidan.
Jag känner mig så nöjd!
Koftan hittar du här.


Lyckade praodagar, shopping och korvförsäljning!

Halloj!
Jag har ganska precis kommit hem, har nämligen stått på en båtklubb hela morgonen och sålt korv tillsammans med två kompisar för att tjäna ihop pengar till vår klassresa som kommer att gå av stapeln i höst. Korvförsäljningen är en av alla de obligatoriska aktiviteter vi gjort under några år nu för att få ihop pengar till resan. Men det var rikitgt kul faktiskt! Roligt att träffa kompisarna, blev en hel del prat och skratt :)

Nu är min praotid över, så imorgon börjar skolan igen. Mina två praoveckor gick så otroligt snabbt! Svisch sa det bara och så hade de passerat. Det känns inte så lockande att återuppta pluggandet igen. Å andra sidan är det bara drygt en månad kvar innan vi får njuta av ett långt härligt sommarlov! Det är i alla fall positivt!

I fredags hade jag en riktig toppen dag på MQ! Det var mycket folk hela dagen, så det fanns hela tiden något att sysslesätta sig med. Fanns det inga kläder att larma kunde man alltid vika kläder och göra fint i butiken. Kul!
När jag slutade för dagen och skulle gå hem fick jag lite avskedspresenter av mina supersnälla MQ kompisar. Jag fick b.la personalrabatt på hela MQ:s sortiment och så fick jag även ett presentkort som tack för att jag hjälpt dem under min praotid på MQ.
Så innan jag gick hem inhandlades följande plagg.



(Klicka på bilderna för att få dem i större format)

Bild 1: Svart klänning med stjärnor från Zoul - Denna klänning får faktiskt bli fredagens fynd. Det visade sig nämligen vara halva priset på den, minus personalrabatten!! Jag som aldrig brukar hitta något på rea. Tydligen ska man aldrig säga aldrig...
Bild 2: Pastell blå tunika från Sunshine - Denna tunika är så härligt somrig! Jag gillar färgen (pasteller känns ju även rätt modemässigt denna vår). Tyckte den var otroligt söt.
Bild 3: Storblommig tunika från Sunshine - Den här tunikan fastnade jag för direkt när jag såg den, kärlek vid första ögonkastet! Jag kallar den för gardinen då ärmarna består av så mycket tyg :P Jag gillar mönstret och färgerna ihop. Jag tror att den kommer att passa bra till mina mintgröna jeans. Men den funkar även kanon till vita leggings. Perfekt!

Inte nog med att jag fick personalrabatt på hela MQ:s sortiment och ett presentkort på MQ, jag fick även två paket stimorol fusion, den nya sorten med mintsmak, en härlig hårprodukt från Sunsilk och en MQ tidning. Allt nedpackat i en underbart vårig påse tillsammans med mina shoppingfynd.
Kort och gott mina två praoveckor har varit toppen!

När jag kom hem i fredags svängde jag ihop några outfits baserade på mina nyinköpta plagg, enjoy!

Outfit

Pastellblå tunika - MQ, Sunshine
Vit bas T-shirt - Bik Bok
Solglasögon med vita bågar - Lindex
Jeansshorts - Ett par avklippta Lee jeans

Outfit

Storblommig tunika - MQ, Sunshine
Mintgröna jeans - JC
Vita ballerinaskor med en rosett - Don Donna, Wedins
Sötvattenpärlhalsband - Köpt på en marknad i Västergötland

Outfit

Stor bild: Vit bas T-shirt - Bik Bok
Svart klänning med stjärnor - MQ, Zoul
Silver sjal - Indiska
Vita leggings - Gina Tricot
Silverballerinas - Mammas från Balcelona

Liten bild: Kort jacka - Monki'

Ojsan, vad långt det blev idag!
Nåväl, nu ska jag ut och sola på altanen i den underbara sommarvärmen :)
Tjillevippen!

Filmkväll :)

Har inte blivit så mycket bloggande de två senaste dagarna. Igår blev jag bara så himla trött på bloggen då hela mitt låååånga inlägg försvann spårlöst, därför har jag inte känt någon blogginsperation...
Idag har jag umgåts med min lillebror och vår kusin, skoj, skoj! 
Vi bakade Banan och Mjölkchokladmuffins, recept hittar du
här. Nu ska vi ha lördagsmys med hyrd film och yoghurtglass, härligt!
Vi har hyrt Déjá Vu, en riktig action rulle. Någon som har sett den?
Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!
Tjingeling

JAG BLIR TOKIG!

Skrev ett jäääättelångt inlägg där jag berättade om allt jag gjort idag och det jag inhandlat under dagen, det tog cirka 40 minuter att skriva och fixa hela inlägget. Jag hade precis skrivit klart inlägget och var supernöjd då jag klickade på förhandsvisa och allt bara försvann. JAG BLIR BARA SÅ HIMLA LEDSEN!
Nu orkar jag tyvärr inte skriva om alltihop en gång till. Jag får göra ett nytt försök imorgon igen.
Deprimerade hälsningar!

Dagens outfit

Dagens outfit

Jag kom på att det var ett tag sedan jag la upp en dagens outfit här på bloggen, men här kommer i alla fall en bild på det jag hade på mig dagen till ära!

Vit Kofta med rosett - H&M
Vitt baslinne - Cue, MQ
Mintgröna jeans - JC
Halsband - En kombination av två halsband
Silver ballerina skor - Mammas från Barcelona

Idag har jag flängt omkring på MQ hela dagen, så nu känner jag mig helt slut. Kvällen kommer främst att ägnas åt mys. Möjligen något skolarbete, vi får se!

Tjingeling!

Fullspäckad onsdag

God kväll allihopa!
Denna onsdag har bjudit på både det ena och det andra. Jag har sprungit omkring på MQ-där jag praoar denna vecka-och vikt, larmat och prismärkt kläder. Det har varit roligt faktiskt :) Det är skönt att få slippa pluggandet för två veckor så här i slutet av terminen och få göra något annat! Man blir rikitgt shoppingsugen när man går där i butiken och klämmer på alla fina plagg! :)
Jag har också varit på sånglektion, idag sjöng jag Witney Houstons I will always love you. Skoj, skoj!

Dagens stora minus: Kollektivtrafiken!
Jag har verkligen inte haft mycket flyt när det gäller kollektivtrefiken idag. Missade bussar och en massa stress. Usch! Det gillar vi inte! Vi får hoppas på bättre flyt imorgon.

Just det, måste ju berätta vad jag lagade för fiskrätt till middag! Det blev ungsbakad taryaki (osäker på stavning :S)lax med cashew nötter och ris. Mums! Nu får vi hoppas att hemkunskapsfröken blir glad!  Vi hade nämligen i hemuppgift att tillaga en fiskmåltid hemma. Skönt, nu har jag det gjort!

Jag surfade omkring på internet och hittade dessa jättesöta ballerinaskor med ankelrem från vagabond på 
zoovillage:s hemsida. Jättesöta! Dessutom känns ballerinas med ankelrem helt rätt i vår!
Kanske mitt nästa köp? :)

Ballerina fr?n Vagabond

Snabb update

Jag är mittuppe i min hemkunskapsläxa, att tillaga en fiskmåltid. Men jag lovar att komma med en bättre uppdatering så fort middagen är färdig :)
Tills dess, ha det bra!

Lyckad valborg och fler utmaningar!

Hejsan allihop! Min valborg blev riktigt lyckad! Först gick jag med familjen hem till en annan familj där vi åt en jättemumsig middag. Därefter gick jag iväg för att möta upp mina kompisar vid den årliga majbrasan. Vi gick omkring och träffade folk och hade jättetrevligt! När vi gick omkring i folkmassan vid brasan stötte jag plötsligt på en kompis jag inte träffat på jättelänge. Superskoj! Vi började prata och när jag skulle börja bege mig hemmåt hängde hon på och sov över här hemma. Vi har pratat, skrattat, hoppat studsmatta, käkat pizza och haft riktigt kul! Nu har hon dock åkt hem, så det som återstår denna tisdag är nog lite städning på mitt rum, tror jag.

Just nu är jag helt insnöad på utmaningar, och då jag surfade omkring på olika bloggar hittade jag en utmaning som verkade rolig på 
Josefins blogg. Den går ut på att svänga ihop en outfit utifrån ett par vita lackpumps. Outfiten får dessutom inte överstiga 2000 kr. Här ser ni mitt resultat.
Utmaning


Vita lackpumps 580 kr - Din Sko
Armband med körsbärsberlocker ca 308 kr - Asos
Grön klänning ca 252 kr - Topshop
Solglasögon i wayfarers modell ca 210 kr - Topshop
Väska 249 kr - Wedins
Totalt: 1599 kr

Jag själv är inte så inne på lackpumps trots att de nu är modernare än någonsin... Jag vet inte riktigt varför, förmodligen känns lackpumps inte riktigt jag. Men jag hoppas att ni som känner att lackpumps är er grej känner att ni fick lite insperation från mitt kollage :)

Ha en fortsatt trevlig 1:a maj allihop och tack så mycket för alla era glada och snälla kommentarer!