Colbie Caillat

Colbie Caillat - Bubbly


Trött

Idag är jag grymt trött. Kanske beror det på att polaren Ju sov över här i natt och att vi inte somnade förens klockan blivit runt halv tre..
Anyway, lördagskvällen var hur rolig som helst! Eftersom mitt lååååånga godislöfte äntligen tog slut igår hade vi inhandlat ett kilo godis som jag, Ju och bror svullade i oss under kvällen. Sockerchock? You bet! (; Vi sjöng en massa singstar (tröttnar aldrig!) samt spelade "Buzz", vilket var superkul! Snackade en hel del samt garvade i massor gjorde vi också. Haha, just det, vi kollade igenom gamla skolkataloger samt checkade ett helt gäng gamla "Mina Vänner" böcker från lågstadiet också XD Lite gamla dagböcker och sånt kollade vi också igenom. Lika roligt som vanligt, haha!
Idag slappade vi mest och kollade på film samt smaskade ännu lite mer godis. Mums!
Nu på kvällskvisten har jag dessutom hunnit med lite So plugg. Duktig!

Nu: God Natt!


Belle wants

Grace boots


Jag älskar dessa grymt snygga Grace-boots i svart läder från Hope med den supertuffa dragkedjan som liksom gör hela grejen. Jag vill ha! Ödet har talat, då de finns att köpa hos
YWFS endast i stl 37!!! Känner dock att våren närmar sig och att det inte är rätt läge att inhandla ett par "höst" skor. Men man vet ju aldrig... Haha :P

Outfit special

Efter att ha kikat runt en stund i bloggens arkiv upptäckte jag att det var ett bra tag sedan jag senast lade upp bilder på mina egna outfits här. Tänkte därför gottgöra er läsare genom att slänga in ett helt gäng "dagens" foton. Enjoy!

Outfit 3

Svart blus i satin - H&M
Vitt linne - Sunshine, MQ
Svarta stuprör - Diesel
Armband - SNÖ of Sweden
Ring i svart kristall - SNÖ of Sweden
Rosa ballerinaskor - H&M
Halsband - Heaven Devil

Outfit 1

Vit lätt A-linjeformad topp med grövre dragkedja i ryggen - H&M
Vitt linne - Sunshine, MQ
Stuprör - Diesel
Brun väska - Fynd från Mallorca
Halsband - Heaven Devil

Outfit 2

Grå T-shirt med tufft tryck - Stadiums barnavdelning, pojke.
Vitt ribbat linne - JC
Svarta stuprör - Diesel
Armband - SNÖ of Sweden
Ring i svart kristall - SNÖ of Sweden
Svarta ballerinaskor i lack - Din Skos barnavdelning
Nagellack "Midnight Red" by Isadora

Tjingeling (:


Thank God It's Friday!

Ni har kanske märkt att det inte blivit så mycket bloggande i veckan. Det beror på att jag inte haft den minsta lilla stund över till att uppdatera er läsare. Jag har besökt en massa olika gymnasieskolor hela veckan och försökt ställa kloka frågor så att jag ska någon gång ska kunna bestämma mig för vad jag ska välja att fortsätta studera. Den övriga tiden har ägnats åt plugg. Förutom i tisdags då jag spenderade efterniddagen på Waynes Coffe tillsammans med V, vilket var supertrevligt. Just det, hann träffa An en snabbis igår eftermiddag också. Jättekul var det, blev en snabbfika på stående fot (haha :D) innan vi stressade vidare för att hinna till gymnasiet vi skulle titta på.
Denna fredageftermiddag har tillbringats med mami och lillebror. Vi har flängt omkring och uträttat lite ärenden, en T-shirt, tillbehör för smyckestillverkning samt underkläder fick följa med mig hem idag.
Btw, hade tänkt att nu i helgen visa den senaste månadens alla shoppingfynd, samt några av julklapparna jag fick för drygt en månad sedan.
Sen? Jag vet. Har liksom inte hunnit ta tag i det projektet ännu, det har alltid lyckats komma något emellan. Antingen har det varit något strul med kameran, eller så har jag helt enkelt inte haft tid..
Nu ska jag i alla fall försöka ändra på det.
Ha en fortsatt trevlig fredagkväll folks (:
Later!


Tävling hos Hannah!

Bloggtävlingar är alltid roliga, och nu har jag hittat en hos Hannah som jag tänkte delta i. Första pris är ett tufft armband från Cocoo.se. Klicka här för att läsa mer om tävlingen och dess regler!

Armband

Min motivering för att vinna:
Jag är just nu mitt uppe i mitt gymnasieval och känner mig helt förvirrad varje gång jag skänker ämnet så mycket som en tanke. Jag får ofta frågorna "var ska du gå nu då?" "Har du bestämt dig ännu?" och "vad vill du göra när du blir stor då?", varje gång någon frågar får jag panik för att jag inte bestämt mig och för att valet alldeles snart måste vara inlämnat. Dessutom har jag inom en snar framtid en hemsk vecka framför mig fullproppad med nationella prov i svenska, stoora inlämningsuppgifter samt ett enormt prov i No som omfattar området atom & kärnfysik.
Ett fint armband skulle säkert sätta guldkant på min för tillfället relativt stressiga vardag! (:
Tänkte också bara säga att jag med denna motivering absolut inte vill att någon ska tycka synd om mig, för jag vet att mina "problem" är små i jämförelse med vissa andras.
Ha det bra!

Docksött!

Basker
Basker

Dessa underbart docksöta baskrar är som tagna ur Astrid Lindgrens berättelse om den lilla flickan Madicken. Här snackar vi grym nostalgi alltså!
Kan inte bestämma mig för vilken färg jag tycker är finast, tror dock att det lutar åt gräddvitt för min del. Med det beror ju helt på vilken hårfärg man har och vad man tycker sig passa i. Vilken färg tycker ni är finast?
Finns att köpa på Lindex för 69.50 pix. Så skynda, fynda!

Raindrops keep falling on my head...

Paraply

Ett småblommigt paraply med en söt liten vollangkant skulle jag mer än gärna fälla upp och skydda frisyren med då regnet bestämt sig för att börja droppa. Paraplyt blir ditt för dryga hundralappen och finns att inhandla hos
Lindex.
Kan det bli sötare? Knappast!

God Morgon Söndag

Morning, morning!
Hann inte med bloggen igår, hade fullt upp i princip hela dagen som förövrigt tillbringades tillsammans med polaren So. Vi besökte bland annat ett gymnasium, fikade med mackor, bullar och underbar Ben&Jerrys, bananglass med choklad och valnötsbitar, mums! Sedan drog vi iväg på tennis tillsammans med V och flummade runt i tennishallen :D Haha, hur kul som helst!
Efter ett snabbt stopp hemma för en dusch drog jag vidare hem till So där vi käkade middag, hemlagad sushi och till efterrätt åt vi frukt doppad i smält choklad och vaniljgrädde, smaskens! Det blev en hel del prat och skratt (: Dessutom hann vi med lite pysslande vilket jag tyckte var jättekul eftersom jag älskar att låta kreativiteten flöda! Hurovida jag är bra på det eller ej är en dock en annan fråga... :P
Tror att jag var hemma någon gång vid kvart över elva eller så.

Nu har jag berättat om min lördag och är nyfiken på vad ni läsare hade för er! Tveka inte, klicka iväg en kommentar vettja! (:

Har inga direkta planer för dagen, ska bara ta det lugnt, kanske städa lite på mitt rum samt läsa lite engelska. Vi får se..

Hör av mig! (:


Talk to the hand

One of a kind


Jag gillar "One of a kind":s enkla men ändå så snygga "talk to the hand" armband. Tror minsann att jag ska göra som
Matilda, ta svängen förbi närmaste hobbyaffär och inhandla det som krävs för att knåpa ihop en egen variant av godsaken. Garanterat mycket billigare och dessutom jätteroligt!

Nu: Bio, National Treasure 2

Här är mina svar..

Nu är frågestunden avslutad för denna gång. Jag får tacka så mycket för alla frågor som ställdes och ska nu försöka att ge svar på dem här nedan. Enjoy!

Vilken är din favorit tidning/bok?
Oj, vad svårt... Jag plöjer så gott som alla modemagasin jag kan komma över, SOLO, ELLE, Glamour, Veckorevyn... You name it!
Det finns en massa superbra böcker också, men Harry Potter-serien hör väl till en av mina favoriter. (:

Bästa film du sett?
Har ingen solklar favorit, jag gillar i princip allt från rysligt spännande thrillers till amerikanska komedier. Det enda som inte går hem är skräck.. Haha, jag är en fegis, I know ;)

Vilka är dina favoritbloggar och varför?
Jag följer en massa bloggar varje dag, men
Jenny, Engla, Nina,  Madde, Matilda, Linn, Vera och Sophie hör väl till favoriterna. Allihop skriver underhållande och gör det hela roligt att läsa, de varvar mode med vardagen och sätter sin personliga prägel på hela kalaset. Jag antar att det är därför jag gillar just deras bloggar.
Btw, har ni tips på någon kanon blogg jag absolut inte borde missa, tveka inte, klicka iväg en kommentar! Nya bloggtips uppskattas alltid!

Ålder?
Jag är femton år och går sista terminen i 9:an.

Vad är det bästa som hänt dig?
Oh my god, inga lätta frågor här inte! :P Nejmen, jag har hunnit med att resa en hel del redan, och det är jag  otroligt glad över! Jag älskar att få komma till främmande länder, upptäcka nya platser och bara njuta av semester! För drygt ett år sedan åkte jag med familjen till Australien vilket var helt fantastiskt! Bland annat snorklade vi i barriärrevet, åkte på dagsturer till regnskogen, besökte olika djurparker, utforskade Sidney, klappade exotiska djur, shoppade samt solade, badade och åt smarriga måltider i massor! Det var en av de bästa sakerna som hänt mig. Exempel på andra länder/öar vi besökt är, Frankrike, England, Tyskland, Italien, Mallorca, Kreta och Kanarieöarna mfl. Annars är det bästa som hänt mig förmodligen min kära familj och alla mina underbara vänner, ni vet att ni betyder mest! (:

Favorit märke?
Hm... Jag är en sådan person som gillar att inhandla mina kläder, skor och accessoarer från olika ställen , en sådan som älskar att mixa H&M med en del lite dyrare saker. Dock brukar jag då jag är ute och shoppar främst försöka att fokusera på om jag tycker saken i fråga är snygg eller inte, oftast bryr jag mig inte så mycket om var den kommer ifrån. Måste dock säga att jag är ett stort fan av Diesels jeans, de sitter otroligt snyggt och finns i många modeller som faller mig i smaken. Själv äger jag flera par.

Favorit plagg i garderoben?
Just nu tycker jag mycket om lite oversizade T-shirts med tuffa tryck. Annars är klänningen och den oversizade koftan fortfarande en givna favoriter. Dock är jag en sådan som anser att variation förnöjer och därför gillar jag att ena dagen bära en söt klänning medan jag andra dagen känner för att dra på mig en lätt oversizad, rockig T-shirt och ett par slitna converse. Som sagt omväxling förnöjer!

Favorit färg?
Tycker om nästan alla! (:

Vilken designer väska skulle du helst av allt vilja ha? Färg och modell!
Mulberry Bayswater i färgen "Oak", forever in my heart! <3 (;

Vad för typ av musik lyssnar du på?
Allt möjligt! När det gäller radio lyssnar jag oftast på NRJ, annars har jag en väldigt mixad musiksmak. Allt från Indiepop á la Regina Spektor till soft rock by Simple Plan och McFly går hem hos mig :)

Har du några intressen och vad sysslar du med på fritiden?
På fritiden älskar jag att umgås med kompisar, shoppa eller ta en fika på ett mysigt kafé. Gå på bio, eller kolla på film hemma uppskattas också alltid! Annars tycker jag om att läsa, sjunga och åka skidor. På sommaren är det underbart att sola, bada och bara njuta av livet. Jag är en glad och oftast social tjej som gillar att ha folk omkring mig, familj som vänner. Går för tillfället och tränar tennis en gång i veckan tillsammans med två kompisar. Hur kul som helst :)

Hoppas att ni fått svar på era frågor nu. Detta var ju roligt, kör kanske en till frågestund vid ett senare tillfälle! (:
Ikväll blir det bio och sedan släktkalas för att fira lillebrors födelsedag. Tårtaaaa here I come! :D



Nyaste tillskottet

Rosa ballerinas

Slänger in en bild på det nyaste tillskottet i min inte allt för stora samling skor. Har alltid trott att jag inte varit någon vidare skomänniska, men på senaste tiden har det visat sig att jag haft fel. Skor kan man inte få för många utav och nu är jag verkligen sugen på att låta min lilla samling växa! Har redan siktat in mig på att inhandla ett par grymt användbara, svarta "vardags pumps". Jag vill ha dem relativt enkla och tidlösa, lättmatchade helt enkelt!
Får se om jag finner det perfekta paret så småningom. Får väl hoppas på det!
Tjingeling (:

Nån mer än jag som haft en stressig vecka?

Shit, har haft en riktigt hektisk vecka, men imorgon är det fredag, thank god! Jag lovade ju att berätta mer om söndagen i stan tillsammans med Je och Ju så fort jag fick lite tid över, och nu har jag lite tid över så here we go, vi satt mest och babblade på olika fik större delen av dagen, då vi inte hade fullt upp med att spatsera omkring i affärer vill säga. Köpte dock ingenting. Men det var i alla fall hur skoj som helst med en massa nostalgi, snack och skratt!

I tisdags stod besök av gymnasium på schemat, jag hann dessutom med att lägga vantarna på ett par underbara ballerina skor i skarp rosa från H&M. Bild kommer!
Igårkväll medverkade jag, Jo och Ma på ett föräldramöte för blivande årskurs 6 förläldrar och berättade om skolan och dess olika inriktningar. Eftersom jag går i språk-klass höll jag mitt föredrag på engelska. Riktigt nervöst var det, men skoj. Dessutom fick vi två biobiljetter var som lön för mödan, perfekt! :)
Idag har jag varit en snabbis i stan med mammsen och inhandlat en ny foundation samt ett löspuder från CLINIQUE, är helnöjd! Pluggat lite har jag också gjort..
Imorgon fyller lillebror (som inte är så liten längre för nu har han nämligen gått och växt om storasyster sin) 14 år, därför blir det bio imorgon kväll samt smarrig middag och självklart tårta! Ska bli trevligt :)

Btw, tänkte jag ta itu med frågorna från frågestunden inom en snar framtid så håll till godo!
Ciao (:

Fullt upp!

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, har haft så fullt upp hela tiden ända sedan i måndags. Ska försöka att hinna med en uppdatering senare ikväll! Ha det gott så länge :)


Bloggar mer imorgon

Kanske borde denna sång sjungas på den kommande sommaravslutningen, riktigt sorglig men ändå så fin. Lyssna på texten och håll hårt i vännerna.



Btw, dagen tillbringades med Ju och Je i stan, hur kul som helst. Berättar mer imorgon! :)
God Natt!

Längtan.

Kanarieöarna

Snart, snart får jag komma bort från kalla Sverige och landa på de förhoppninsvis ganska varma Kanarieöarna. Ser fram emot en veckas paus från den grå vintern och den krävande skolan, en vecka fylld av härlig vila! Dessutom ska bästiskusin och hennes familj också åka med, kommer nog att bli superkul! Bilden är från hotellet vi ska bo på, JAG LÄNGTAR! (:

High School Musical "Mini-Maraton"

Hallå, hallå!
Har inte bloggat så effektivt de senaste dygnen, tänkte att jag därför,som kompensation, kan berätta vad jag haft för mig!
Gårdagen tillbringades tillsammans med kompisen A, vi drog in till stan för att fika, kika i några affärer men främst för att besöka ett konstmuseum och utföra en bild/svensk uppgift vi fått, nämligen att analysera och teckna av ett konstverk. Köpte några små vykort i shopen så nu har jag ett par konstverk att välja mellan.
Efter det bestämde vi oss för att ta svängen förbi videouthyrningen där vi hyrde "High School Musical" 1 & 2. Anledning: Spana in snyggingen Zac Efron som medverkar i filmen och spelar en av huvudpersonerna, Troy.
Sedan käkade vi middag här hemma hos mig och körde ett mini film maraton. Filmen och dess handling var lite småtöntig, men det var var vi förberedda på. Annars helt okej feel good rulle, med massa musik (: Självklart innehöll kvällen även en massa skratt och prat :D
Nu har A dock gått hem, och under förmiddagen har jag bland annat snackat i telefon med kompisen Ju. Egentligen var det meningen att jag skulle hitta på nåt med V idag, men hon ringde och talade om att hon blivit sjuk så det blir nog ingenting.. I eftermiddag väntar dock tennis med So, vilket ska bli hur kul som helst!
Innan dess är jag nog bara hemma och tar det lite lugnt tror jag. Skulle faktiskt behöva städa och plocka lite på mitt rum, samt fixa en hel del annat.

Delar med mig låten som kom att bli min favorit från High School Musical filmerna, nämligen "You are the music in me", duetten mellan Vanessa Anne Hudgens och Zac Efron.  Lite småtöntig, precis som hela filmen, men det bjuder jag på! Lyssna och känn den positiva energin! (:


Frågestund

Blev inspirerad av Jenny att göra som många andra bloggerskor och köra en liten frågestund. Svarar förmodligen på det mesta, dock inte allt för personliga eller oseriösa frågor.

Säger som Jenny, "Ös på med frågor vettja!" (:


Ännu en underbar långkofta...

Kofta

...att sukta efter! Se på godbiten, visst är den fin? Allvarligt alltså, jag har blivit galen i mjuka, stickade långkoftor och ser fina varianter överallt! Koftan ovan är från
Stella McCartney och blir din för drygt 6000 kr. Funkar fint till både slimmade stuprör eller tjocka, stickade strumpbyxor. Den har dessutom oändligt många kombinationsmöjligheter och kan rättmatchad bli hur tuff som helst! I like (:

Filmtips, någon?

På söndag ska jag träffa kompisarna Ju och Je och vi har bestämt att vi ska gå på bio och ta en fika. Kommer att bli superskoj (: Problemet är att ingen av oss har någon aning om vilken film vi vill se, därför vänder jag mig till er läsare och frågar om ni har några bra tips? Arn har Je dock redan sett, så den funkar inte. Men annars är det bara att ösa på med förslag!

Hoppas att ni har haft en trevlig onsdag! (:


Första dagen i skolan...

...är nu avklarad. Måste medge att ångesten nu lagt sig något och att det faktiskt var helt okej att återgå till lite mer normala rutiner igen. Dessutom har eftermiddagen varit hur rolig som helst, den har nämligen tillbringats tillsammans med V och Mi, vi har bland annat snackat, fikat med varm choklad och gorby's (ostmackor för Mi:s del dock), garvat framför youtube samt spelat "guitarhero" (Verkligen superroligt, synd bara att jag är så extremt kass!). Kul, kul (:
Nu hinner jag inte skriva mer, bror min står och trampar här bredvid och kräver tillbaka datorn. Varför funkar inte internet på laptopen för? Jag blir tokig! Hmm... Det får bli dagens I-landsproblem.
Aja, Ha en fortsatt trevlig kväll allihop!
Tjing Tjong (:

UPDATE: Detta skulle ha publicerats igårkväll, men eftersom webblogg strulade fick det bli idag istället. Så ha överseende med den felaktiga tidsformen ;P

Sofia för Veckorevyn

Idag har jag en rolig nyhet att förmedla till er kära läsare, det är nämligen så att min polare Sofia har blivit plåtad för veckorevyn och bilden har nu lagts upp på deras hemsida, på "Street-Style" delen.
Här får ni i alla fall ta del av Fias stadschica outfit samt svaren på frågorna reportern ställde (:

Fia för Veckorevyn


SOFIA LINDQVIST, 15
Vad har du på dig?

- Skorna är från Din Sko, byxorna är underställsbyxor från Helly Hansen och skjortan är från Sand. Skinnjackan är från H&M och väskan Esprit.
Nästa inköp?
- En fin silvrig klänning från Indiska. Jag lägger runt 500 kronor i månaden på kläder och shoppar helst second hand utomlands.

Middagsdags,

Sorry för dagens tunna blogguppdatering, ska bara käka middag och därefter väntar lite mer bloggning (:

I min handväska...

I min Väska

Införskaffade en ny handväska häromdagen då jag var med mams och paps och handlade födelsedagspresenter till lillebror. Tyvärr ger bilden inte godsaken rättvisa, men för interesserade är den i alla fall köpt på Wedins och lilla jag känner mig helnöjd! Förövrigt har jag nu fotat allt (nåja, inte allt men mycket) jag inhandlat eller fått under julhelgen så nu ska jag bara ta mig i kragen och publicera bilderna här på bloggen någon dag till veckan. Jag fortsätter med mitt "håll till godo"!

Tänkte i alla fall visa upp vad som fick bosätta sig i den nya handväskan och följa med på tur idag:

-Handväska i skinnimmitation - Wedins
- Hudlotion från Dove (Min absoluta favoritkräm för tillfället, underbart mjuk och härlig dessutom doftar den otroligt fräscht och gott. Vattenmelon och gurka, mums! Rekommenderas starkt.
-Läppbalsam "Raspberry" - Kicks
-Läppglans - L'ORÉAL
-Plånbok - Accessorize
-Penna - Okänt ursprung
-Sony Ericsson W850i Walkman
-Nycklar
-Sickade vantar - Accessorize

Addera ett paket Extra Mint tuggummin samt ett storblommigt paraply! (:

Sista Jullovsdagen...

Usch, jag har fetaste ångesten. Nu återstår endast några timmar av detta underbara jullov och imorgon är det "back to normal" som gäller... VILL INTE, VILL INTE, VILL INTE!
Den allra sista jullovsdagen har i alla fall tillbringats tillsammans med kompisen JU, vi hjälpte Ju:s bekant i hennes klädaffär vilket var hur kul som helst. Vi fick bland annat vika kläder, hjälpa kunder samt fixa och dona lite i butiken. Addera en massa skratt, prat och provande av crazy balklänningar och du har i princip vår dag! Hur kul som helst! Därefter drog vi hem till Ju, sjöng Singstar och satt med näsorna framför datorn en stund, självklart blev det en massa skratt och prat även där.
Nu tänkte jag nog slå V en signal samt skriva några SMS och efter det lägga fram kläder inför imorgon.

Tjingeling! (:


Alla dessa underbara koftor!

Kofta

Ännu släpper jag inte taget om de alldeles underbara oversizade, långkoftorna, som värmer skönt såhär i kyliga vintertider. Mysigt möter Chict, kan det bli bättre?
Den vita, kabelstickade varianten ovan kommer från Burberry och finns att köpa på
Netaporters mellandagsrea.
Tänk till ett par tjocka, härliga Strumbyxor, en svart Mulberry Bayswater och ett par platta ankelboots i mocka. Nice!

God Morgon!

Jag har gått och blivit värsta sömntutan, jag vaknade alldeles nyss och steg upp! Det är inte särskilt likt mig, jag brukar i vanliga fall vakna runt halv tio. Jag tycker verkligen att det är jätteskönt att sova, men när man vaknar såhär sent (eller senare, som också har hänt ibland under detta jullov) så har man ju liksom sovit bort hela förmiddagen. Det kommer att bli jobbigt för mig att stiga upp på tisdag morgon klockan halv sju, när jag är van att sova till klockan elva.
Nåja, jag får skylla mig själv, jag hade möjligheten för några dagar sedan att börja vända tillbaka dygnet, alltså gå och lägga mig tidigare och stiga upp tidigare men jag struntade i det och då får jag ta konsekvensen och bli lite trött.
Varför skriver jag ens detta, det är väl ingen som orkar lyssna på babbel om mina sömnvanor? :P Haha ^^

Gårdagen tillbringades i alla fall tillsammans med mams och paps, vi åkte runt och inhandlade födelsedagspresenter till min lillebror som snart fyller fjorton bast. Jag avslöjar inte vad han kommer att få i present av mig, helt enkelt för att vara på den säkra sidan om han skulle få för sig att klicka sig in på min blogg och läsa detta inlägg. Jag däremot, lade vantarna på en snygg väska från wedins, en rockig T-shirt, underkläder från Björn Borg samt en kudde till mitt rum.
Jag hade faktiskt tänkt att publicera lite bilder på julklappar samt reafynd senare idag, så håll till godo!

Har än så länge inga planer för dagen, så vi får se vad som händer. Allra först väntar en härlig frukost!
Hör av mig! (:


OUTFITS Á LA MILEY CYRUS

Miley CyrusMiley Cyrus
Miley Cyrus

Titta och inspireras av den unga hollywood stjärnan Miley Cyrus, som enligt mig klär sig helt klart godkänt! Min favorit outfit av dessa tre är den på bilden högst upp till höger, superfint!
Hennes skinnjacka är jag heller inte ett dugg avis på.. Absolut inte! *Host*

Gossip Girl på Kanal 5

Gossip Girl

Ingen har väl lyckats undgå den härliga chic-lit bokserien "Gossip Girl" som handlar om ett gäng privilegierade ungdomar vilka bor och lever på New York Upper East Side? Skulle ni ha missat serien har ni i alla fall garanterat ett gäng lättlästa men ack så roliga böcker framför er!
Den 29:onde Januari har serien premiär i svensk TV, för er lyckliga människor som har kanal 5.
Tyvärr är jag inte en av dem, vi har hur många kanaler som helst i vårt Viasat-paket, men inte kanal 5. Det är synd tycker jag eftersom alla jag pratat med anser att 5:an utan tvekan är den absolut bästa kanalen.
Nåja, glöm nu inte, Tisdagen den 29 januari på kanal 5!

Yes, Yes, Yes!

Jippi! Jag är med på "Mest aktiva"-listan på webblogg.se! Verkligen en rolig överraskning så här på morgonkvisten.
Btw, älskar jag verkligen jullovsmorgonar då man är befriad från väckarklockans hemska signal och får sova ända tillsa man vaknar, LYCKA!

Fredag med lillebrur

Idag passade jag på att ta en ordentlig sovmorgon, för att sedan då jag vaknat ligga och dra mig en lång stund samtidigt som jag bläddrade igenom en hel hög gamla modemagasin. Härligt, härligt! Jag har också umgåtts med min kära bror idag, vi tog en sväng till ett köpcentrum, tanken var att vi skulle köpa upp oss på ett par nya sällskapsspel. Eftersom vi missade bussen med typ tre minuter (...) tog vi istället en prommenad i den uppfriskande vinterkylan till stationen där vi egentligen skulle ha bytt buss. Vi hittade inga spel i köpcentrumet, men vi strosade omkring där i alla fall en stund tills mamsen kom och plockade upp oss, då åkte vi vidare och fick tillslut napp, så nu har vi uppdaterat utbudet av sällskapsspel här hemma. :P Därför har min eftermiddag till största del bestått av att testspela de nya spelen tillsammans med lillebror. Nu väntar glass med hemgjord hallonsås och ännu mer spelande.
Jag borde i och för sig slå A en signal också, eller så gör jag det imorgonbitti, vi får se!

Förresten, igår fick jag reda på att jag och So har kommit in och ska börja tennis nästa lördag i en nybörjargrupp för ungdomar. Även V är på och ska börja spela i vår grupp, kanske oxkså Mi. Jag känner på mig att det kommer att bli grymt roligt :)
Trevlig kväll på er allihop!

Låt dig inspireras

Mary-Kate Olsen

Dessa outfits föll mig i smaken. Good job, Olsen!

Photoshop

Yes, vilken lycka! I förrgårkväll gjorde jag en rolig upptäckt, det visade sig att vi faktiskt har photoshop på en av våra datorer här hemma och det hade jag verkligen ingen aning om. Underbart att få säga "Bye Bye" till urtrista paint och "hello" till ett mycket roligare alternativ.
Jag måste dock erkänna att jag än så länge är rätt kass, men övning ger färdighet, eller hur?
Ska försöka knåpa ihop några roliga kollage och publicera här på bloggen någon gång inom en snar framtid. Skulle bli jätteglad om ni läsare som är duktiga på photoshop klickade iväg en liten kommentar med några nybörjartips, sådant som ni anser tillhör baskunskaperna. (: Lite tips och råd kunde ju alltid komma väl till pass!
Hoppas att ni får en trevlig fredag!
Ciao :)

Snön lyser med sin närvaro (:

Sitter här framför datorn och njuter av min frukost, en tallrik vaniljyoghurt med kellogs special K samt ett glas iskall multivitamin-dryck, mums :)
Glömde att berätta att gårdagen tillbringades tillsammans med kompisen An, vi kikade på gamla videofilmer från den tid då vi var små, hysteriskt roligt :D Vi snackade även en del och garvade i massor.
Dagen till ära kommer att tillbringas med kompisen A, vad vi ska göra är ännu oklart, men hon kommer hit om ett litet tag, så det är bäst att jag kör gasen i botten i alla fall så att jag hinner bli klar.
Ikväll ska vi träffa polarna från Tyskland, ska också bli roligt :)
Hör av mig!
Tjingeling


Humor på hög nivå (:


Dagens Önskeoutfit

Dagens Önskeoutfit


Fodral Klänning - American Apparel
T-shirt - Marc Jacobs
Strumpbyxor - Falke, Netaporter
Platåpumps i lack - Donna Girl
Armband - Cocoo.se
Kuvertväska med nitar - Don Donna

Summering av år 2007

Hittade några roliga listor som jag sammanställde till en enda lång summering av år 2007, here we go!

Årets...

Köp: Hm... Svårt! Har faktiskt ingen aning, är nöjd med allt jag köpt under årets gång stort som smått!
Bok: Får nog lov att säga "Tusen gånger starkare" skriven av Christina Herrström Trots att boken är lite underlig och kanske inte den allra bästa jag någonsin läst är den fängslande och läskigt lik verkligheten. Stundtals känner man verkligen igen sig!
Film: Har sett så otroligt många bra rullar under årets gång!
Fokus: Självklart har en del fokus lagts på skolan, eftersom jag anser att utbildning är ganska viktigt. Men jag har också fokuserat på mina vänner och på min familj och umgåtts med dem så mycket som jag bara kunnat!
Besvikelse: Harry Potter och Fenixorden, filmen alltså. Den uppfyllde tyvärr inte mina ganska höga förväntningar. Visst var den bra, men inte så bra som jag hade trott.
Sämsta: Allt pluggande, stressande och hetsande kring skolan- Usch! :/
Bästa: Alla underbara stunder med mina nära och kära, samt årets alla resor!
Upplevelse:  Måste ju säga resan till London med skolans tre språk-klasser i början av Oktober, en otroligt rolig upplevelse jag inte kommer att glömma i första taget. Lärde känna människor jag tidigare inte kännt så väl, hade askul helt enkelt! :)
Förändring:  Det skedde en hel del förändringar  bland oss i klassen under vintermånaderna som stal lite av mitt självförtroende vilket gjorde att jag hade en ganska tuff period där ett tag. Går inte in på detaljer, huvudsaken är att det är bra nu igen!
Klädesplagg : Klänningen, utan tvekan!
Accessoar : Måste nog säga, solglajjorna i Wayfarer modell. (:
Skor : Har i princip bott i mina Converse under årets gång. Riktiga trotjänare som aldrig sviker!
Inspiration : Jag inspireras bland annat av bloggar, magasin och människor på stan.
Bloggar : Har följt en massa bloggar under årets gång, några finns listade under kategorin "Länkar" i spalten till vänster.
Låt : Oj, vad svårt! Har under årets gång bland annat fattat tycke för Pop/Rock bandet McFly, annars är "Samson" av Regina
Resa : Eftersom jag redan nämnt Londonresan en gång skänker jag en tanke åt familjens Italien resa i Juli. En riktigt underbar upplevelse fylld av härlig sol och värme, bad och en massa turistande.
Magasin: Glamour, Solo, Elle, Veckorevyn...Listan kan göras lååång!

Nyårsdagen

Sitter här framför bloggen och myser i härliga mjukiskläder och fluffiga raggsockor. Jag brukar tycka att nyårsdagen är extremt långtråkig och seg, men dagen till ära har faktiskt varit riktigt trevlig. Trevlig men kort. Det kanske främst beror på att jag vaknade vid halv två och inte klev ur sängen förens en halvtimme senare. Frukost käkade jag vid halv tre. Tror faktiskt att klockan hann bli fem innan jag somnade imorse. Annars har jag varit ute på långprommenad med kompisen Ke i slasken, svullat Pizza och spelat sällskapsspel (; Mycket trevligt!
Nu tror jag att jag ska fota några av mina julkappar samt reafynd och sedan publicera bilderna här på bloggen.
Ha en fortsatt trevlig kväll allihop!
Hej Svejs :)


God Natt

Ville bara önska alla läsare ett Gott Nytt 2008 (: Hoppas att ni har haft en lika rolig nyårsafton som jag!
Nu ska jag sova, God Natt!