HEJ! :)

Nu är jag hemma igen, den senaste veckan har nämligen tillbringats i Italien tillsammans med familjen :) När det regnade som värst i Sverige, flydde vi till det härligt varma och soliga medelhavslandet och vi har haft en underbar vecka där sol och bad varvats med turistande om dagarna, gissa om jag längtar tillbaka?

Måste dock meddela att jag kommer att ta yttligare ett blogguppehåll, kan hända att små uppdateringar dyker upp lite då och då, vi får väl se. Annars hade jag tänkt att fortsätta blogga som vanligt igen om några veckor.
När jag väl återgår till det vanliga bloggandet kommer jag att publicera bilder från Italien, visa upp shoppingfynd, en och annan dagens klädval kan nog också dyka upp, allt detta varvat med en massa höst- och sensommarmode, fashionfights samt lite annat smått och gott som dyker upp i min vardag, så håll till godo!

Tills dess får jag önska er en fortsatt trevlig semester i den för tillfället inte varma sommaren! (Jag hoppas dock att värmen som alla går och väntar på snart slår till även i vårt avlånga lilla land Sverige!)

Ha det gott,
Hej svejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback