Andra dagen på jobbet, nåja, praoplatsen i alla fall.

Internet har krånglat hela eftermiddagen så jag har inte kunnat uppdatera förens nu. Idag har jag flängt omkring på STRIX television och hjälpt till med diverse sysslor. Jag lovade ju igår att berätta vad jag gör på dagarna, här kommer därför en kort liten beskrivning.

I måndags fick jag bl.a titta på då man klippte ihop ett inslag som ska sändas i Efterlyst på torsdag, mycket spännande! Sedan fick jag checka kartonger med packning som skulle ner till Malaysia där en kommande Robinsson produktion snart sätts igång, omgången kommer dock inte att sändas på svensk TV. Det var 124 kartonger, mycket arbete! Sedan fick jag fortsätta på Robinsson temat och klippa flaggor som kommer att användas av deltagarna nere på robinson ön. Därefter fick jag packa kontorsmaterial till personalen som också kommer att komma till användning under produktionen.
Idag fick jag lov att ta fram skor i rätt storlek till varje deltagare, många kartonger att leta i och en massa skor som skulle staplas! Därefter fick jag hjälpa till och sortera mail som trillar in till STRIX. Alla jobbansökningar skulle printas ut.
Ja, som ni märker har jag fullt upp om dagarna.

P.S Jag vet att mitt modeutbud denna vecka har varit anorektiskt, men håll ut, jag ska bättra mig!


Kommentarer
Postat av: Astrid Bolund

Gillar om det du skrev! Spännande att se lite fina grejer och inte bara det vanliga sakerna som man kan se om hela tiden. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback