Titta vad jag har fått! :)

Halloj :) Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, anledningen till att jag inte hunnit med bloggen är den att jag hela kvällen igår var på inspelningen av Efterlyst, det var så otroligt roligt! Jag, och två andra praoelever fick vara både i studion och sitta med i kontrollrummet under sändningen. Ja, det var verkligen himla häftigt, det glömmer man inte i första taget! När jag kom till STRIX igår fick jag fortsätta hjälpa min handledare med mailsorteringen innan jag åkte iväg med Efterlyst teamet till inspelningen.

Eftersom gårdagen var min sista praodag på STRIX fick jag en liten present, titta!



Jag fick en Expedition Robinsson tröja :D Verkligen kul minne :) Det är förmodligen endast  "crew" medlemmar och deltagare som få sådana här tröjor. Men nu har även jag en sån, hihi *stolt* ;)

Idag bar det av till MQ, där jag ska vara resten av praotiden. Även där var det jätteroligt :) Jag fick hjälpa till med allt möjligt, b.la larma varor, prismärka skärp, hjälpa till i butiken mm. Skoj!

Just det!
Ikväll är det ju Talang 2007, det har jag velat se ända sedan det började, men det har inte blivit av... Fråga mig inte varför, men så är det. Idag kanske jag kollar, vi får se ;)
Ha en fortsatt trevlig fredag allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback