Och regnet det bara öser ner...

Tjohoo!
Jag ber om ursäkt för de senaste dygnens snåla blogguppdatering...Men igår hade jag fullt upp på mitt sommarjobb med att sortera alla pappas visitkort i bokstavsordning och därefter lägga in informationen  i ett dokument på datorn... Det tog LÅÅÅÅNG tid. Jag tror aldrig jag har sett så många visitkort i hela mitt liv! Jag hann lägga in 70 visitkort i datorn igår, och ändå lyckades jag bara arbeta mig igenom halva bokstaven B:s hög....
Då förstår ni ungefär hur mycket visitkort har har!

Efter jobbet hann jag smita ut på stan en stund. Hittade en jättesöt vit och gulrandig T-shirt klänning i A-linje form med små söta påsydda fickor, från H&M:s barnavdelning, som fick följa med mig hem. Dessutom fyndade jag den på rea, ynka 98 kronor fick jag betala för godbiten. Är riktigt nöjd faktiskt, jag som nästan aldrig brukar hitta något på barnavdelningar! Bild kommer senare här på bloggen.

På kvällskvisten fick vi oväntat besök av några kompisar, det blev en hel del prat och en massa skratt! Mycket trevligt :)

Idag har jag bara varit hemma och myst inomhus tillsammans med familjen. På grund av det regniga vädret har jag knappt vågat sticka nästippen utanför dörren. Istället har jag tillbringat dagen med att kolla på gamla O.C avsnitt. Läst och scrapbookat lite har jag också gjort.

Nu är det snart middagsdags, därefter ska jag baka
smördegshjärtan med vanilj- och färska hallon fyllning, mums! Vi ska nämligen fira min namnsdag som var igår, mihi :)
Ha en fortsatt trevlig lördagkväll allihop!
Ciao :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback