Sammanfattning,

God eftermiddag!

Jag ber om ursäkt för gårdagens uteblivna bloggande...Som kompensation hade jag dock tänkt att berätta vad jag haft för mig hittills i veckan.

MÅNDAG 2/7
Tack vare det underbara sommarvädret befann jag mig mestadels utomhus i måndags. Solade, läste och hoppade studsmatta med brorsan. Jag läste faktiskt ut min bok, En Shopaholics bekännelser av Sophie Kinsella. Riktigt lättsam trots huvudpersonens komplicerade vardag, absolut läsvärd!
På eftermiddagen drog vi iväg tillsammans med två kompisar T och K för att spela lite minigolf, trevligt, trevligt! Tyvärr är minigolf inte min starka sida, så det slutade med att jag kom sist...

TISDAG 3/7
Tisdagen tillbringades på Gröna Lund tillsammans med bror och kompisarna T och K. Det blev en riktig toppendag! Vi flängde omkring på Grönan hela dagen och åkte alla möjliga olika attraktioner. Självklart teståktes Grönans nya satsing, Kvasten, en riktig höjdare om ni frågar mig! Den var dock inte riktigt lika rolig om man inte satt allra längst fram, så tänk på det ni som planerat in ett besök på Gröna Lund senare i sommar, ska ni åka Kvasten är det värt att köa lite extra för platserna allra längst fram, det är en upplevelse!
Efter en lång "pep talk" lyckades jag dessutom övertala kompisen K att åka med upp i Fritt Fall, trots hennes rädsla för höga höjder. Strongt av henne att åka, tycker jag!
På kvällskvisten bar det av mot Skansen och allsång för hela slanten. Vi trängdes med en hel del folk, kan jag tala om... Kommer man så sent som vi gjorde får man vara beredd på att inte se så mycket... Men musiken samt stämningen var underbar! Efter ett tag tröttnade vi på att trängas med folk, så vi valde att prommenera omkring på Skansen och lyssna på musiken istället. Under vår promenad stötte vi på några getter och några får, samt en och annan crazy påfågel...

ONSDAG 2/7
Hittlills har dagen tillbringats tillsammans med lillebror och kusin L. Lite trevligt minigolfspelande, med ännu en förlust för min del, samt en samskig lunch har hunnits med. Mysigt!
Nu har vi inget speciellt inplanerat, så vi får se vad vi hittar på. I morgon och på fredag är det sommarjobb för mig som gäller. Det ska faktiskt bli ganska kul ;)

Hör av mig igen senare, och då bjuder jag på ett smakprov från Ellos höstkollektion!
Ha en fortsatt trevlig Onsdag allihop!
Tjingeling :)

Kommentarer
Postat av: Louise

vart ska du sommarjobba då?

Postat av: Belle

Louise - På pappas jobb ;) Fast bara två dagar, torsdag och fredag.

2007-07-04 @ 18:37:12
URL: http://belle.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback