Shopping med A :)

Gud vad jag är trött i fötterna! Jag har verkligen flängt runt hela dagen, men riktigt kul har det varit! Jag och kompisen A har varit på en rejäl shoppingtur. Superskoj :) Vi började klockan 11.00 i morse och jag tror att klockan hann bli 18.00 innan vi kom hem igen.
Dagen har som ni förmodligen förstår mest innehållt shopping, men även en massa prat och skratt och ett skrovmål på Donken, smarrigt!
En jättefin sminkväska från Make Up Store inhandlades, det var välbehövligt! Jag tycker jättemycket om färgerna! Dessutom passar storleken på sminkväskan mig perfekt, så jag är nöjd. Hittade även ett par jättefina jeans, men jag köpte dem aldrig... Kände att jag behövde fundera lite, möjligtvis kanske jag inhandlar dem vid ett senare tillfälle, vi får se :)

Nåväl, här kommer i alla fall en bild på min nya sminkväska från Make Up Store :)
Make Up Store


UPDATE: Tidigare lovade jag ju att berätta vad jag gjorde igår, så här kommer en kort sammanfattning av min måndag :) Dagen tillbringades med kompisen A, som följde med mig och min lillebror till frisören på morgonen. Efter klippningen åkte vi hem och åt pizza. Då vädret inte var speciellt trevligt var vi mest inne hela dagen. Vi bakade så kallade
ökensandskakor (som för övrigt blev mycket goda, smakade som en blandning av kolakakor och drömmar) och tittade på Beck. Kort och gott, en mycket trevig måndag :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

de e ingen väska... De e ett pennskrin...

2007-11-21 @ 14:13:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback