Teateroutfit

Outfit


Det blir ett snabbt litet inlägg nu, jag har bestämt mig för att gå och lägga mig i tid idag, är lite förskyld och jag vill inte att det ska bli värre... Och som ni vet, är sömn den bästa medicinen ;) Idag har målaren varit här och målat grundfärgen på mitt rum! Det innebär att han imorgon borde hinna börja med den vanliga färgen...! Gaah, jag är så nyfiken på hur det kommer att bli!
Idag har jag haft sånglektion :) Det var jättekul som vanligt! Man blir verkligen glad av att sjunga! Och jag måste ju bara säga att jag har en underbar sångpedagog som sprider energi omkring sig och verkligen kan sin sak, det är jättekul!
Nåväl, idag har även vår klass haft teateruppspel. Det är nämligen så att vår klass håller på att samla in pengar till en klassresa som ska gå av stapeln i höst. Och därför satte vi ihop en pjäs (på engelska såklart, eftersom vi är en språk klass) som vi idag spelade upp för föräldrar och vänner. Jag var med i kören, och faktiskt sjöng jag solo :) Everything I do, I do it for you med Bryan Adams :) Lite So plugg har jag också hunnit med.

På bilden ser ni det jag hade på mig på teateruppspelet. Fast jag hade ett par andra skor, men jag valde att publicera silverballerinorna :)

Teateroutfit:
Grå långärmad baströja - H&M
Svart hängselkjol - Zoul MQ
Svarta Strumpisar - ?
Grå virkade pumpssockor - Gina Tricot
Silverballerinaskor - mammas
Svart väska - mammas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback