Våren är på ingång!

Åh vad jag älskar att våren äntligen har nått vårt kalla avlånga land här uppe i norr! Idag när jag gick hem från skolan såg jag snödroppar sticka upp ur jorden på vår tomt. Så härligt! Jag har kommit på att våren är som en fredagkväll, man har allt det härliga framför sig. Nu har vi ju hela den kommande sommaren framför oss :D

Idag fick vi sluta en halvtimme tidigare, sköönt! Men denna eftermiddag kommer mest bara att bestå av pluggande, So prov imorgon...  Men först ska jag upp och titta hur det ser ut på mitt rum som är under ommålning, sedan ska jag ringa mina två sjuka kompisar och därefter ska jag sätta mig ner och läsa mina omdömmen inför utvecklingssamtalet som jag såg låg i ett kuvert på köksbänken. Sedan är det plugg,plugg,plugg som gäller!
Jag har att göra märker jag!

Dagens bästa nätshoppinghemsida;
ASOS
Många har nog redan hört talas om denna überbra shoppinghemsida, men jag måste bara tipsa de som fortfarande är ovetande om att Asos finns därute.
Asos har ett jättefint och supertrendigt utbud av klänningar, toppar, accessoarer, you name it, som bara måste checkas in. Man blir "vill ha" galen!
Ta en titt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback