Beställning från bokus.com

Nu har mamma och jag beställt lite sommarläsning till mig från Bokus. Perfekt med lite färsk läsning till alla kommande stranddagar! Paketet kommer förmodligen nerdimpandes i brevlådan om några dagar, ååh, vad jag längtar!

Detta klickades hem idag:



(Klicka på bilderna för att få dem i större format)

1. Prinsessa i rosa, Meg Cabot - Femte boken i serien om tonårstjejen Mia, bosatt på Manhattan, som plötsligt får reda på att hon är prinsessa av det lilla landet Genovia. En rolig och ganska lättsam serie, då jag läst de fyra första böckerna känns det som att jag även borde läsa de kvarvarande böckerna i serien.

2. Gossip Girl, Cecily von Ziegesar - Första boken i en serie jag inte tidigare läst, men den har fått bra kritik så boken ska bli spännande att läsa!

3. En shopaholics bekännelser, Sopie Kensella - Boken är omtyckt av väldigt många modebloggerskor, så nu ska även jag testa att läsa den.

4. Det ska bli ett sant nöje att döda dig, Magdalena Graaf - Boken speglar verkligheten och handlar om Magdelena Graafs liv under ett våldsamt förhållande med en man som misshandlar henne. Boken verkar mycket spännande!

Ha en fortsatt trevlig söndag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback