God Kväll!

Nu har jag precis avslutat allt skolarbete. Jag är helt chockad faktiskt, eftersom jag i princip alla dagar under en längre period pluggat ända fram till 22.30 om kvällarna. Ja, skolan tar kol på mig! Helgen var i alla fall supertrevlig! Eftersom föräldrarna mina var bortresta bodde jag hos kompisen A fredag, lördag, söndag.
Lördagen tillbringade vi i stan, jag lyckades lägga vantarna på en hårfön samt en svart långärmad bas T-shirt, perfekt så här när kylan står vid dörren! (Appropå shopping, så vet jag att jag fortfarande inte publicerat mina shoppingfynd från London här på bloggen, men det kommer så fort jag har tid, jag lovar! Den som väntar på nåt gott...) På kvällen slappade vi i soffan framför "Beck - Det tysta skriket" och "Linas kvällsbok", härligt!
Söndagen tillbringades hemma hos A, vi tog en prommenad i höstrusket, vårt "mission" var att fota ett gäng fina höstbilder. Tyvärr blev vårt försök att fota fina bilder ganska misslyckat, då 50% av alla bilder alltid blev dåliga... Är ni intresserade av att veta, så var det jag som stod för de dåliga 50%... Nåja, kul var det i alla fall!
Lite pluggande hann vi också med samt en massa skratt och prat förstås!

Gjorde ni något roligt i helgen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback