Friday night

Gud så underbart! Jag överlevde denna hemska vecka, och nu är den äntligen, äntligen över! Att skotta undan en massa nationella prov samt ett och annat "Atom & Kärnfysik" prov och dessutom en hel massa läxor på det tär lite på krafterna måste jag säga. Men nu är det överstökat, vilket känns otroligt skönt!

Tidigare utlovade jag en helgrapport, och eftersom jag alltid håller vad jag lovar tänkte jag berätta lite snabbt vad jag hade för mig förra helgen.
Under fredagseftermiddagen åkte jag, mamma, lillebror och syssling runt och uträttade lite ärenden, för att sedan bege oss hem till syssling med familj på släktmiddag. Trevligt, trevligt!
Under lördagen plockade och fixade jag litegrann på mitt rum, samt spelade tennis med So och V. Kvällen tillbringades hemma hos V, vi kollade bland annat på inspelade avsnitt av Gossip Girl. Samtidigt mumsades hallonsorbé, vindruvor och Brio-godis. Mums! Var väl hemma vid halv-ett snåret.
Söndagen ägnades åt skolarbete. Inte på långa vägar lika roligt..

Nåja, denna fredageftermiddag har tillbringats med polaren A, vi har pratat, fikat och skrattat i massor. Alltid lika trevligt! Dessutom hann vi med att spela spel också (;

Btw, ska jag försöka att bättra mig och uppdatera bloggen oftare i veckorna. Dock är det så att citatet "So much to do, so little time" stämmer ganska bra in på mig.. Varför ska livet alltid vara så extremt hektiskt? Det förstår jag inte!

Nåväl. Take care, gott folk! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback