God Morgon!

Jag har gått och blivit värsta sömntutan, jag vaknade alldeles nyss och steg upp! Det är inte särskilt likt mig, jag brukar i vanliga fall vakna runt halv tio. Jag tycker verkligen att det är jätteskönt att sova, men när man vaknar såhär sent (eller senare, som också har hänt ibland under detta jullov) så har man ju liksom sovit bort hela förmiddagen. Det kommer att bli jobbigt för mig att stiga upp på tisdag morgon klockan halv sju, när jag är van att sova till klockan elva.
Nåja, jag får skylla mig själv, jag hade möjligheten för några dagar sedan att börja vända tillbaka dygnet, alltså gå och lägga mig tidigare och stiga upp tidigare men jag struntade i det och då får jag ta konsekvensen och bli lite trött.
Varför skriver jag ens detta, det är väl ingen som orkar lyssna på babbel om mina sömnvanor? :P Haha ^^

Gårdagen tillbringades i alla fall tillsammans med mams och paps, vi åkte runt och inhandlade födelsedagspresenter till min lillebror som snart fyller fjorton bast. Jag avslöjar inte vad han kommer att få i present av mig, helt enkelt för att vara på den säkra sidan om han skulle få för sig att klicka sig in på min blogg och läsa detta inlägg. Jag däremot, lade vantarna på en snygg väska från wedins, en rockig T-shirt, underkläder från Björn Borg samt en kudde till mitt rum.
Jag hade faktiskt tänkt att publicera lite bilder på julklappar samt reafynd senare idag, så håll till godo!

Har än så länge inga planer för dagen, så vi får se vad som händer. Allra först väntar en härlig frukost!
Hör av mig! (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback