Summering av år 2007

Hittade några roliga listor som jag sammanställde till en enda lång summering av år 2007, here we go!

Årets...

Köp: Hm... Svårt! Har faktiskt ingen aning, är nöjd med allt jag köpt under årets gång stort som smått!
Bok: Får nog lov att säga "Tusen gånger starkare" skriven av Christina Herrström Trots att boken är lite underlig och kanske inte den allra bästa jag någonsin läst är den fängslande och läskigt lik verkligheten. Stundtals känner man verkligen igen sig!
Film: Har sett så otroligt många bra rullar under årets gång!
Fokus: Självklart har en del fokus lagts på skolan, eftersom jag anser att utbildning är ganska viktigt. Men jag har också fokuserat på mina vänner och på min familj och umgåtts med dem så mycket som jag bara kunnat!
Besvikelse: Harry Potter och Fenixorden, filmen alltså. Den uppfyllde tyvärr inte mina ganska höga förväntningar. Visst var den bra, men inte så bra som jag hade trott.
Sämsta: Allt pluggande, stressande och hetsande kring skolan- Usch! :/
Bästa: Alla underbara stunder med mina nära och kära, samt årets alla resor!
Upplevelse:  Måste ju säga resan till London med skolans tre språk-klasser i början av Oktober, en otroligt rolig upplevelse jag inte kommer att glömma i första taget. Lärde känna människor jag tidigare inte kännt så väl, hade askul helt enkelt! :)
Förändring:  Det skedde en hel del förändringar  bland oss i klassen under vintermånaderna som stal lite av mitt självförtroende vilket gjorde att jag hade en ganska tuff period där ett tag. Går inte in på detaljer, huvudsaken är att det är bra nu igen!
Klädesplagg : Klänningen, utan tvekan!
Accessoar : Måste nog säga, solglajjorna i Wayfarer modell. (:
Skor : Har i princip bott i mina Converse under årets gång. Riktiga trotjänare som aldrig sviker!
Inspiration : Jag inspireras bland annat av bloggar, magasin och människor på stan.
Bloggar : Har följt en massa bloggar under årets gång, några finns listade under kategorin "Länkar" i spalten till vänster.
Låt : Oj, vad svårt! Har under årets gång bland annat fattat tycke för Pop/Rock bandet McFly, annars är "Samson" av Regina
Resa : Eftersom jag redan nämnt Londonresan en gång skänker jag en tanke åt familjens Italien resa i Juli. En riktigt underbar upplevelse fylld av härlig sol och värme, bad och en massa turistande.
Magasin: Glamour, Solo, Elle, Veckorevyn...Listan kan göras lååång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback